Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες με λυτρωτή τον Αλατά

Στις νίκες επέστρεψε ο Φαλανιακός, που κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας του Φιλοκτήτη Μελιβοίας με σκορ 1-0 χάρη σε ένα τέρμα του Αλατά στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά (ειδικά στο πρώτο μέρος) και σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν καλύτερες και οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές καλές στιγμές με τους Ιγγλέζο και Αλεξανδρή, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ανάλογες με τους Ντούμο, Γκουντάρα και Γκόλαντα.

Ο Φιλοκτήτης είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για να προηγηθεί στο 80', όμως οι αμυντικοί του Φαλανιακού απομάκρυναν την τελευταία στιγμή την προσπάθεια του Γκουντάρα.

Η λύτρωση για τον Φαλανιακό ήρθε τελικά στο 85', όταν ο Αλατάς μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια, σούταρε για να νικήσει τον Μπαταβάνη και να πετύχει το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πλέον, ο Φαλανιακός στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μαχητή Τερψιθέας, ενώ ο Φιλοκτήτης θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Παραποτάμου.

Οι συνθέσεις

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Φατούρας, Χριστιανίδης, Μανακούσιος, Βαρσάμης, Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Πανταζής Γ. (78′ Πανταζής Θ.), Παζώλης (60′ Μπλέντι), Αλεξανδρής, Ιγγλέζος (21′ λ.τ. Αλατάς).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Μπαταβάνης, Λιάκος, Πενίκης, Πλατσάς, Κατσάνος, Παπαηλίας, Γεωργούλας, Γκιουρσάνης, Γκουντάρας Η. (83' Καρβούνης), Ντούμος (50′ Πασιάς), Γκόλαντας.

Διαιτητές: Δρυστέλλας Α., Τέγος Α., Πατέτσος Γ.