Βαθμολογία

Ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι

Ισόπαλο και με σκορ 1-1 τελείωσε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Κεραυνό Παραποτάμου και Αετό Μακρυχωρίου, με τις δύο ομάδες ωστόσο να έχουν αρκετά και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία. Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ, όταν στο 25ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι για χέρι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Παναγιώτης Φουσίκας, που ήταν εύστοχος και έγραψε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Ζήση Ζιάγκα δεν έχασαν χρόνο και πέντε λεπτά αργότερα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν ο Παππάς βρήκε με ωραία πάσα τον Άρη Καπετάνιο, που έκανε το 1-1.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν ο Καπετάνιος βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Κουρδής κατάφερε να αποκρούσει. Στο δεύτερο μέρος, η φάση του παιχνιδιού, ήρθε στο 65’ όταν ο διαιτητής αρχικά έδωσε πέναλτι στον Παραπόταμο, αλλά μετά τα παράπονα των φιλοξενούμενων, πήρε πίσω την απόφαση του, γεγονός που έφερε αντιδράσεις από τον πάγκο των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα, ο Αετός είχε κάποιες ευκαιρίες κυρίως προς το τέλος του παιχνιδιού, με τους Μητσογιάννη και Γκαραλιάκο ωστόσο να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Τζιουζέπε, Μπέτσιος, Ζυγοροδήμος, Κολοβός, Γκουγκουλιάς, Δαλακώνης, Παππάς, Τάκε, Κουκουτσέλος, Καπετάνιος, Σερίφης(60’ Καρανίκας).

Αετός Μακρυχωρίου(Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς, Καλπίας, Χρόνης, Παυλόπουλος, Τίκος, Αργύρης, Τέας(50’ Γκαραλιάκος), Νικούλης, Κοιλούκος(77’ Δάσσιος), Φουσίκας(89’ Μητσογιάννης).

Γιώργος Μητσιούλης