Βαθμολογία

Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Αμπελωνιακός!

Αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερή του μέρα ο Αμπελωνιακός, κατάφερε για ακόμη μία φορά να κερδίσει και να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή. Στο ματς που διεξήχθη το Σάββατο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Δάφνη Γλαύκης, το σκορ ήταν 1-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι παίκτες του Αμπελωνιακού παρουσιάστηκαν κουρασμένοι από τα προηγούμενα παιχνίδια, παρόλα αυτά όμως είχαν πολύ καλές ευκαιρίες – κλασσικές για γκολ από την αρχή του ημιχρόνου με τον Τσετεροκλή στο 19’, στη συνέχεια στο 30’ με τον Κακαβίτση να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 42’ με τον Παλάσκα και στο 50’ που ουσιαστικά από θαύμα γλύτωσαν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 65’ κατάφεραν οι γηπεδούχοι με πέναλτι να σκοράρουν, είχαν σε όλο το παιχνίδι την υπεροχή, μιας και η αντίπαλη ομάδα απλώς αμύνονταν και στις καθυστερήσεις με τον Χατζούλη να μην καταφέρει από πολύ κοντά να διπλασιάσει τα τέρματα.

Ο Αμπελωνιακός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 75’ αποβλήθηκε ο Γκόλτσος με δεύτερη κίτρινη. Με δέκα ολοκλήρωσε και η Γλαύκη λόγω αποβολής του Πίρε στο 65’ με δεύτερη κίτρινη.

Το φιλμ του αγώνα

19’ Μέσα από την περιοχή ο Τσετεροκλής πήρε την μπάλα και ωραίο σουτ την έστειλε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

30’ Ο Κακαβίτσης έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40’ Σουτ του Τσιώλη Ν. για τους γηπεδούχους, απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας.

42’ Πολύ ωραίο σουτ του Παλάσκα έδιωξε ο τερματοφύλακας.

50’ Μοναδική ευκαιρία του Παλάσκα από κόρνερ που πήρε την μπάλα και την τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί.

65’ Πέναλτι για τους γηπεδούχους μετά από χέρι του Πίρε, εκτέλεσε ο Γρηγορίου και 1-0.

90’ Ο Παλάσκας έδωσε ωραία πάσα στον Χατζούλη και αυτός από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης, Κοτούλας (45’ λ.τ. Γωγάκος), Γκόλτσος, Γρηγορίου, Κούρος (85’ Χατζούλης), Παλάσκας, Μπίκος, Κακαβίτσης (85’ Μούργκας), Τσετεροκλής.

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκουτσής, Σερακιώτης, Αποστόλου, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτη (75’ Τσιώλης Ε.), Τσιώλης Ν. (50’ Μπατζογιάννης), Βεργής, Πίρε, Βράκας, Αγγελακόπουλος (68’ Τσιαγκάλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός Α., Στεργίου Γ., Αρχοντής Κ.