Βαθμολογία

Αχιλλέας τριών αστέρων

Εύκολο απόγευμα είχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, που κέρδισε την έδρα του τον Μαχητή Τερψιθέας με σκορ 3-0 και κατάφερε να φτάσει έτσι τους 12 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Καμάκα, γνώρισε την ήττα σε ακόμα ένα παιχνίδι και παρέμεινε ουραγός στην βαθμολογία χωρίς βαθμό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κυριαρχία στο παιχνίδι και έπαιξαν επιθετικά κυνηγώντας το γκολ. Στο 43ο λεπτό, ο Μπένος έβγαλε μια πάσα στον Βούλγαρη, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Παναγιώτη Κορδαλή, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αχιλλέας σφράγισε την νίκη του από νωρίς, καθώς πέτυχε και δεύτερο γκολ με το «καλημέρα», όταν στο 48ο λεπτό ο Πολύκαρπος Μπένος εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαρσένου, για το 2-0.

Στο 60’ ο Παλαμίδας ήταν αυτός που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους, όταν διαμόρφωσε το 3-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας είχε και δοκάρι με τον Βούλγαρη. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες κυρίως με τους Μολά, Παϊτέρη και Τσιώμη, ενώ στο 70’ είχαν κι αυτοί δοκάρι με τον Καραμπούζη.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Παναγιώτης Κορδαλής): Σακελλαρίου, Κουτσουκέρας Θ., Τσιούλης, Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Αντωνιάδης(70’ Βόπης), Κομισόπουλος, Σβερκούλης(55’ Κατσανάκης), Παλαμίδας, Μπένος(65’ Γιαχνής), Βούλγαρης.

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος Αν., Καραμπούζης, Παπαδημητρίου(70’ Ζωσιμίδης), Παραφέστας, Μάγγος, Τσούτσας, Παϊτέρης, Μολάς, Τσιώμης, Σιαμαντούρας(25’ Ζητούνης λ.τ.), Μπιρόλ(80’ Αγγελής).

Γιώργος Μητσιούλης