Βαθμολογία

Δεν τον τρομάζουν ούτε τα... θωρηκτά!

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων που επικράτησε με το ευρύ 4-0 του ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Παρότι οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, το γκολ πρώτο γκολ του Ατρομήτου τους "έκοψε" τα πόδια και η συντριβή ήρθε ως φυσικό ακόλουθο.

Στα πρώτα 15' λεπτά η ομάδα του Βαγγέλη Μπιρσίμη είχε τρία χαμένα τετ-α-τετ με τους Ελευθέρογλου στο 8' και στο 14', ενώ ενδιάμεσα στο 11' είχε χάσει άλλο ένα ο Τσιρβούλης.

Ο Ατρόμητος είχε μια καλή στιγμή στο 10', όταν το σουτ του Σαλγκάμη εκτός περιοχής κόντραρε σε αμυντικούς και πέρασε δίπλα από το δοκάρι καταλήγοντας κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15', σε μια φάση που ξεκίνησε από κόρνερ του Πλιάγκα, με τον Παζιάνα να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και τον Ιλιάζι να εκμεταλλεύεται το λάθος του σπρώχνοντας την στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 23' η ομάδα του Γιώργου Παπαντωνίου πέτυχε και δεύτερο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζή, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40' ο Αμαρλαριώτης μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Σαλγκάμη και εκείνος από το ύψος του πέναλτι με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αβέρωφ μπήκε στο ματς με διάθεση να πιέσει για να φτάσει στο γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι, όμως 53' ήρθε και το 4ο γκολ του Ατρομήτου και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Ο Χατζής λοιπόν πήρε την μπάλα από δεξιά και σέντραρε για τον Αμαρλαριώτη, ο οποίος τελείωσε ιδανικά την φάση διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης (30' λ.τ. Βίλλης), Πλιάγκας, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Ιλιάζι, Μούμος, Κουσιάς, Χατζής (75' Μπανάς), Αμαρλαριώτης, Σαλγκάμης (65' Τασιός).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Παζιάνας, Μιχαήλ, Τσινούδης, Κλεισιάρης, Μάρκου (50' Τσιαντούλης), Καφφές, Βαΐτσης, Τσιρβούλης (75' Καραγκιόζης), Ταρταμπούκας, Ελευθέρογλου (60' Μπάρδας).

Διαιτητές: Γιάντσης Δ., Καρδούλας Γ., Μακρής Κ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης