Βαθμολογία

Στο ρελαντί ο Τοξότης...

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Τοξότης Λάρισας, που επικράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία της Δήμητρας Αγιάς στο "Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης" με σκορ 4-1. Κορυφαίοι οι Παλαμίδας (2 γκολ 1 ασίστ) και Καραλής (1 γκολ 1 ασίστ) για τους γηπεδούχους, πάλευε μόνος του ο Σαμαράς για τους φιλοξενούμενους.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 22ο λεπτό για την Δήμητρα, όταν ο Σαμαράς ξεκίνησε μια όμορφη ατομική προσπάθεια, πέρασε δύο αμυντικούς του Τοξότη, όμως ο Μπαλής με σωτήριο τάκλιν έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Η επόμενη καλή φάση στον αγώνα ήταν για τον Τοξότη στο 26'. Ο Τσέλα εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Παλαμίδας έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Τσανάς την δεύτερη στέλνοντας την μπάλα άουτ από το ένα μέτρο.

Η ομάδα του Χρήστου Γκάτα προηγήθηκε στο 38', όταν μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα της Δήμητρας, ο Παλαμίδας έστρωσε στον Καραλή κι εκείνος με έναν "κεραυνό" από την γωνία της περιοχής νίκησε τον Ανδρίτσο για το 1-0.

Ο Τοξότης διπλασίασε τα τέρματα του στο 44', όταν ο Χριστοδούλου έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Παλαμίδας που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ευστόχησε για το 2-0.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο έδειχνε να ξεκινάει καλύτερα για την Δήμητρα, αφού ο Σαμαράς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ράπτη. Όμως ο επιθετικός της Δήμητρας δεν αξιοποίησε την ευκαιρία που είχε να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι, αφού στην εκτέλεση έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τοξότης πέτυχε και τρίτο τέρμα, με τον Τσούτσα να νικά με δυνατό συρτό σουτ τον Ανδρίτσο για το 3-0.

Στο 68' ο Σαμαράς δημιούργησε μια ακόμη καλή ευκαρία για την Δήμητρα, αλλά ο Μπρούτσος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ που δοκίμασε από κοντινή απόσταση.

Και αφού οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους, ο Τοξότης πέτυχε και τέταρτο τέρμα, όταν ο Παλαμίδας με σουτ λίγο μέσα από την περιοχή έπειτα από ωραία σέντρα του Καραλή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανεβάζοντας παράλληλα τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το γκολ της τιμής τελικά για την Δήμητρα πέτυχε ο Βασίλης Σαμαράς που νίκησε τον Μπρούτσο σε τετ-α-τετ και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής (75' Νταναβάρας), Τσέλα, Ράπτης, Μπαλής, Σαπουνάς (67' Κίτσιος), Τσούτσος (72' Ζιάκος), Κολιός, Γκαραβέλης, Παλαμίδας, Τσανάς.

Δήμητρα Αγιάς (Δημήτρης Στάθης): Ανδρίτσος, Κουρούκας, Βελής, Χριστοδούλου, Χαϊδούσι, Φλώρος, Μπίμπας, Γιουρέλης, Τσιάμπας (46' Γεράκας), Σαμαράς, Τσαγκαλάς.

Διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος Α., Καραμαγκιόλας Ε., Γκανάτσιου Ε.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης