Βαθμολογία

Άσχημη εμφάνιση και ήττα για τον Τύρναβο

Ο Τύρναβος γνώρισε το Σάββατο το απόγευμα την ήττα στο στάδιο Αλκαζάρ από τον Ηρακλή με σκορ 0-2. Τα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους που δίκαια έφτασαν στη νίκη πέτυχε ο Λουκίνας, μπροστά σε λίγο κόσμο όμως, αφού το παιχνίδι δεν παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου, έδειξε πως φοβήθηκε τον αντίπαλο και δεν μπόρεσε πλην ελαχίστων περιπτώσεων να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Ηρακλή.

Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πέρασε νικηφόρα από το Αλκαζάρ επικρατώντας και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο 31’ ύστερα από ωραία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Τσιλιανίδης βρήκε τον Λουκίνα ο οποίος ξεπέρασε τον Πρίφτη και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 51’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Πεχλιβανόπουλος δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ηρακλής και έφτασε στο δεύτερο τέρμα στο 74’ με τον Λουκίνα να αξιοποιεί την κάθετη πάσα του Πασά για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Τύρναβος έχει μπροστά του ένα ακόμη παιχνίδι έδρας, αυτή τη φορά για το κύπελλο την προσεχή Τρίτη με αντίπαλο τον Αιγινιακό.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης, Στεργιανός, Καραμανλής, Ιβανίδης (46′ Παληγεώργος), Πεχλιβανόπουλος, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ζυγκερίδης (46′ Γεωργίου), Σολφερίνο, Μούσα Ποκόνγκ (78′ Τσούκαλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Πασάς (75′ Κάσσος), Τσιλιανίδης (59′ Σιατραβάνης), Λουκίνας (82′ Αγγελούδης).