Βαθμολογία

Έξυπνοι τρόποι για να σου κάνει όλα τα χατίρια στο κρεβάτι!

Αγαπημένα κορίτσια της στήλης αυτής, το σαββατοκύριακο έφτασε και οι πρώτες χαμηλές θερμοκρασίες έφτασαν για να μας υπενθυμίσουν ότι πρέπει να έρθουν ακόμα πιο κοντά με τον καλό μας! Εκμεταλλεύσου την χουχουλιάρικη διάθεση των επόμενων δύο ημερών και απόλαυσε ερωτικές στιγμές όπως ακριβώς τι θες. Εσύ ξέρεις τι θες, εμείς θα σου πούμε, όμως, πως θα τον πείσεις να στα κάνει σώστα! Συνέχισε να διαβάζεις...

1. Αντιμετώπισε το σώμα σου όπως θα ήθελες εκείνος να το αγγίζει. Δεν μπορεί ο σύντροφός σου να καταλάβει τι ακριβώς θες; Τι καλύτερο από το να γίνεις παραστατική. Ξεκίνησε να αγγίζεις το σώμα σου όπως θα ήθελες να το κάνει εκείνος. Θα το πιάσει το νόημα.

2. Άγγιξε το σώμα του με τον τρόπο που θες εσύ να σε αγγίζουν. Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας του σεξ. Για παράδειγμα... Θες να σου τραβάει τα μαλλιά, τράβηξέ του ελαφρώς τα δικά του... Θες να σε δαγκώσει... δάγκωσέ τον και εσύ απαλά. Και η λίστα συνεχίζεται.

3. Πες του τι ΔΕΝ σου αρέσει. Προσοχή εδώ χρειάζεται να βάλεις όλη σου την τέχνη. Ότι πεις προσπάθησε να μην είναι προσβλητικό και απαξιωτικό. Δηλαδή πες του..." δεν μου αρέσει αυτό, αλλά λατρεύω αυτό". Θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά και την ευγένειά και θα υπακούσει.

4. Δώσε του τα εύσημα, αλλά μόνο αν το κάνει σωστά. Αν αναστενάζεις από πάθος σε κάθε του κίνηση εκείνος θα νομίζει ότι τα κάνει όλα σωστά και δεν θα αλλάξει τις κινήσεις του. Κράτησε το "ω, Θέε μου" για όσα πραγματικά σου αρέσουν. Γιατί έτσι εκείνος θα καταλάβει τι σε ικανοποιεί και τι όχι, αποφεύγοντας τελικώς αυτά που ξέρει ότι δεν σε βάζουν στο κλίμα.

5. Μην προσποιείσαι ποτέ. Αν δεν του πεις ότι δεν είναι τέλειος σε κάτι, εκείνος θα υποθέτει ότι είναι εκπληκτικός σε όλα και δεν θα προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Για το καλό και των επόμενων συντρόφων του δεν χρειάζεται να νομίζει ότι ολοκληρώνεις κάθε φορά. Άσε τον να προσπαθεί κάθε φορά και περισσότερο.

6. Πες του τι θέλεις με αυθορμητισμό. "Ξέρεις τι θα ήταν τέλειο; Αν με φιλούσες (βάλε το σημείο που θες) και ταυτόχρονα με άγγιζες (βάλε το σημείο που θες)".  Έτσι ζητάς αυτό που θες. Με μαεστρία και διπλωματία!

Πηγή: queen.gr