Βαθμολογία

Τότεναμ - Αστέρας Τρίπολης 5-1

Δεν άξιζε τέτοια ήττα. Η εικόνα του αγώνα δεν ήταν για συντριβή, δυστυχώς όμως ήρθε. Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την πρώτη του ήττα στους ομίλους του Europa League και μάλιστα σκληρή με 5-1 από την Τότεναμ στο "White Hart Lane" του Λονδίνου.

Οι Αρκάδες είχαν πολλά προβλήματα στην άμυνα, ο Κοσίτσκι βρέθηκε σε κακή βραδιά, την ώρα που έκαναν όργια στο χορτάρι οι Κέιν (χατ-τρικ) και Λαμέλα (δυο γκολ, χάρμα ιδέσθαι το πρώτο). Ο Μπαράλες ήταν εκείνος που μείωσε με φάουλ (89'), έχοντας απέναντί του τον... Κέιν, ο οποίος είχε πάρει την θέση του Λορίς (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη).

Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Μπεσίκτας διέλυσε με 0-4 την Παρτιζάν στο Βελιγράδι και πλέον γίνεται "πόλεμος" στον τρίτο όμιλο. Τότεναμ και Μπεσίκτας έχουν από πέντε πόντους, τέσσερις ο Αστέρας και έναν η Παρτιζάν. Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη υποδέχεται την Τότεναμ και θέλει βαθμό ή βαθμούς, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "White Hart Lane"

Διαιτητής: Ίβαν Κρούζιλακ

Βοηθοί: Τόμας Σομολάνι, Τόμας Μόκος

Τότεναμ (Ποτσετίνο): Λορίς, Ντάιερ, Βέρτονγκεν, Ντέιβις, Λαμέλα (76' Έρικσεν), Τάουνσεντ (81' Λένον), Ντεμπελέ, Καπού, Αντεμπαγιόρ (76' Σαντλί), Κέιν.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης: Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάτσα (82' Μπακασέτας), Ρόλε (73' Μπαράλες), Πάρα (80' Φερνάντες).

Γκολ: 13', 75', 81' Κέιν, 30', 66' Λαμέλα, 89' Μπαράλες

Κάρτες: Κόκκινη 87' Λορίς