Βαθμολογία

“Έτοιμος για το ντέρμπι”

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ντέρμπι της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δηλώνει έτοιμος, παρά το γεγονός πως ακόμα χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπορέσει να δείξει ότι παραμένει... killer μπροστά απ' την αντίπαλη εστία. 

Ο Ιβοριανός, σκοράροντας στην αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στη Μάριμπορ για το Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την... τονωτική ένεση που χρειαζόταν και δηλώνει έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού για το κυριακάτικο ματς κόντρα στους “κόκκινους διαβόλους” στο “Ολντ Τράφορντ” για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ακόμα χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής γιατί προτού επιστρέψω στην ομάδα, δεν είχα παίξει για δυο – τρεις μήνες. Μετά ήρθε και ο τραυματισμός και με άφησε ακόμα πιο πίσω. Έχω επιστρέψει όμως στις κανονικές προπονήσεις και προσπαθώ να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο” είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Είμαι έτοιμος για την Κυριακή γιατί είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, όμως είναι επιλογή του προπονητή ποιον θα βάλει στην ενδεκάδα. Θυμάμαι ακόμα το ματς του 2010 στο Ολντ Τράφορντ... Είχαμε την αίσθηση ότι θα κερδίζαμε και ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα παρά το γεγονός πως το ματς ήταν αρκετές εβδομάδες πριν το φινάλε της σεζόν...”.