Βαθμολογία

Μάριο, αυτό σου έλειπε τώρα...

Δεν του έφταναν όλα όσα διάβασε σήμερα έπειτα από ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ο Μάριο Μπαλοτέλι έβαλε κι άλλους μπελάδες στο κεφάλι του, αφού κρίνεται ύποπτος για απειλή που εξαπέλυσε προς μια γυναίκα που έβγαζε φωτογραφίες τη Ferrari του!  

Ο Ιταλός επιθετικός, σίγουρα δεν περνάει καλά στην Αγγλία από την ημέρα που πήρε το δρόμο της επιστροφής αποχωρώντας από τη Μίλαν για να συνεχίσει στη Λίβερπουλ έναντι 16 εκατ.λιρών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει σε καμία περίπτωση τον Μπρένταν Ρότζερς για την επιλογή του να τον χρίσει διάδοχο του Λουίς Σουάρες, τουλάχιστον στη θεωρία, δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα και αντί να βελτιώνεται, παραμένει το ίδιο μέτριος έως κακός στα ματς των “κόκκινων”.

Το βράδυ της Τετάρτης, αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο της ήττας (3-0) από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Άνφιλντ”, εξόργισε τον προπονητή του και τους οπαδούς αλλάζοντας φανέλα με τον Πέπε στην ανάπαυλα του αγώνα με τους “μερένχες”, δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα και μέσα σε όλα αυτά, ήρθαν και νέοι μπελάδες με τον νόμο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το BBC, ο Μπαλοτέλι, κατηγορείται πως σήμερα το μεσημέρι, απείλησε μια γυναίκα που έβγαζε φωτογραφίες τη Ferrari του, την ώρα που την είχε παρκάρει και μάλιστα... πάνω στο πεζοδρόμιο!