Βαθμολογία

Θέλει, αλλά δεν μπορεί...

Κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο για την διάθεση που έδειξαν και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα κόντρα στην Φιορεντίνα, παρά την ήττα με 1-0. Το γκολ του Χουάν Βάργκας στο 38' αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς, παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα παιχνίδι γκραν κινιόλ και χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ λύγισε από την ατομική ποιότητα ορισμένων παικτών της Φιορεντινα, αλλά και τις δικές του απουσίες (καθοριστικότερη του Μακ που... μπέρδεψε την επίθεση του "Δικέφαλου") και γνώρισε την πρώτη του ήττα στην Τούμπα μετά από 11 αγώνες στη φάση των ομίλων.

Παραμένει, πάντως, ζωντανός μαθηματικά στη μάχη της δεύτερης θέσης, καθώς η Γκινγκάμπ έφερε λευκή ισοπαλία στο Μινσκ. Παρόλα αυτά οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ δεν είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλες με τους "ασπρόμαυρους" να μην δείχνουν ικανοί για κάτι παραπάνω σε αυτό το επίπεδο.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του Σκόνδρα και η συνεχείς συστάσεις από τα μεγάφωνα για να σταματήσουν κάποιοι να κάνουν χρήση λέιζερ που σίγουρα θα επιφέρει χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (11' Κίτσιου), Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα (54' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (81' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Μπαντέλ, Βάργκας, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (66' Λατζάρι), Ίλισιτς (78' Μαρίν), Μπερναρντέσκι (57' Κουαδράδο)

Γκολ: 38' Βάργκας

Κάρτες: 19' Κίτσιου, 24' Βάργκας, 34' Ρατς,