Βαθμολογία

Πρόστιμο 10.000 ευρώ στον ΟΦΗ

Με 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ για την μη προσκόμιση εγγυητικής επιστολής από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League την ίδια ώρα που οι υποθέσεις των Πανιωνίου και Κέρκυρας αναβλήθηκαν. Παράλληλα πρόστιμα έπεσαν και σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 7ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός:  Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ

* Στην  υπόθεση ΠΑΕ Πανιώνιος, Ε. Φιλλιπής δόθηκε προθεσμία κατάθεσης υπομνήματος.

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Κατόπιν του πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 12-8-2014 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής και της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, καλείσθε προς απολογία ενώπιόν μας την 28-8-2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, σύμφωνα με τις  διατάξεις του  Παραρτήματος Α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: «Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την παράβαση που της αποδίδεται με την από 4/9/14 απόφαση της Ε.Ε.Α. (Μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής - Παράρτημα Α του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ την χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ».

*Οι υποθέσεις ΠΑΕ Πανιώνιος (Ε.Ε.Α) και ΠΑΕ ΑΟΚ (Ε.Ε.Α.) αναβλήθηκαν.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 5η αγωνιστική

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ17, 6η αγωνιστική

Α) Νίκη Βόλου (Κ17), Δ.Τσόγκα (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Δ.Τσόγκα: ποινή επίπληξης"