Βαθμολογία

Κιελίνι: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Η Γιουβέντους αδικείται από το αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκη», όπως δήλωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Κάτι καλύτερο από το… τίποτα που πήρε στο Φάληρο άξιζε η Γιουβέντους, όπως δήλωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. 

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Στο τελευταίο ημίωρο χάσαμε τόσες ευκαιρίες, που φαινόταν σαν το γκολ να είναι στοιχειωμένο για μας. Πρέπει να αναλύσουμε τι έφταιξε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για το κακό πρώτο ημίχρονο, όπου κάναμε ό,τι είχαμε πει πως δεν πρέπει να κάνουμε, όπως το να δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Είναι κρίμα, γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μας προβληματίσει με άλλον τρόπο και περιμέναμε πως θα έπαιζε έτσι», δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός των «μπιανκονέρι». 

Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του, είπε: «Εξακολουθούμε να έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας, αλλά δεν περιμέναμε να είναι έτσι η κατάσταση μετά τα τρία πρώτα ματς και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Μας έλειψε η τύχη, αλλά κάναμε και λάθη για τα οποία πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».