Βαθμολογία

Ιδανικό ξεκίνημα για τους Παίδες

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Μικτή Ομάδα Παίδων του Νομού μας τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, μιας και κατάφερε στην πρεμιέρα να κερδίσει την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων, με σκορ 0-4, μέσα στο γήπεδο του Μεγαλοχωρίου Τρικάλων.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δοδοντσάκη, ήταν καταιγιστικοί και από την αρχή του αγώνα περιόρισαν αισθητά τους αντιπάλους τους. Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Λαζαρίδης, κάνοντας το 0-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Καμπέρης διαμόρφωσε το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η υπεροχή του Παίδων της Λάρισας συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να πετύχουν ακόμα δύο γκολ και να δώσουν στην νίκη τους διαστάσεις θριάμβου. Στο 55’ ο Ζαχαράκης έκανε το 0-3, ενώ στο 65’ ο Καμπέρης διαμόρφωσε το τελικό 0-4, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο παιχνίδι της Μικτής Παίδων για φέτος.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας(Γιώργος Δοδοντσάκης): Σουλούκος, Κίτσιος(70’ Παρλάντζας), Κόκοβας, Μπουρουζίκας(30’ Έξαρχος), Κολοκυθόπουλος, Μαλάκος, Κοτσιανούλης, Καμπέρης, Ζαχαράκης(65’ Δάχτυλας), Πινακάς, Λαζαρίδης.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Τρικάλων: Κουτσιαντάς, Βασιλάκος, Τσιρογιάννης, Νάκας, Γερεμετής, Κόθρας, Τσούφης, Τσιαφαντής, Νικλισιώτης, Αλμπάνης, Νάκος.

*Πηγή φωτογραφιών: www.sportrikala.gr