Βαθμολογία

Δώνης: «Όταν δεν σκοράρεις, το πληρώνεις»

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος για την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στην Κύπρο εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του να σκοράρει 

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν στο ΓΣΠ παρουσιάστηκε ο Γιώργος Δώνης, τονίζοντας ότι είχε καιρό να στεναχωρηθεί τόσο πολύ και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του να προηγηθεί. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός 

«Δεν πρέπει να μιλάμε για τύχη. Δεν έχω πιστέψει ποτέ στην τύχη. Όταν φτιάχνεις τόσες ευκαιρίες και τους φέρνεις σε τόσο δύσκολη θέση όμως δεν σκοράρεις τότε ακόμη και με μια φάση, μια κόντρα μπορεί να το πληρώσεις. Παίξαμε σωστά και όπως παίζαμε πιστέψαμε ότι είχαμε το προβάδισμα για την νίκη όμως στο τέλος το πληρώσαμε. 

Το κυνηγούσαμε το γκολ σε όλο το Β' Ημίχρονο. Ο Μοράις προερχόταν από τραυματισμό, έδωσε ότι είχε και αντικαταστάθηκε. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, φτιάξαμε φάσεις. Ο αντίπαλος μας απείλησε λίγες φορές όμως σε μια φάση που χάσαμε την μπάλα στο κέντρο έγινε το κακό. 

Είχα καιρό να στεναχωρηθώ τόσο σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι, θυμάμαι από το ματς Κυπέλλου στον τελικό με τον Ολυμπιακό έχω να νιώσω έτσι. Είμαστε ικανοποιημένοι για αυτά που κάναμε στο γήπεδο όμως αυτό που μένει στο τέλος είναι ο νικητής».