Βαθμολογία

Eρχεται κακοκαιρία στη Θεσσαλία

Στη Θεσσαλία θα έχουμε ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, από το βράδυ της Τετάρτης. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τις προσεχείς ημέρες:

Τετάρτη: Αρχικά καλός καιρός, επιδείνωση όμως αναμένεται προς τα βράδυ στα δυτικά με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι νοτιάδες ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πέμπτη: Άστατος καιρός με κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα καθώς και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Θυελλώδεις θα πνέουν οι νοτιάδες στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Παρασκευή: Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες αλλά και αρκετά ανοίγματα μέσα στην ημέρα στα δυτικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά. Διατήρηση των ισχυρών ανέμων σε στεριά και θάλασσα. Μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.
Σάββατο: Κακοκαιρία στα βόρεια και ανατολικά με κατά διαστήματα έντονες βροχές, χιονοπτώσεις στα βουνά και πολύ ισχυρούς ανέμους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα πτώση στα βόρεια και ανατολικά. 

Πηγή: thessalianews.gr