Βαθμολογία

Καλό ποδαρικό για Γιάννουλη-Χατζημπύρο!

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε ο Νίκος Χατζημπύρος στον πάγκο της Δήμητρας Γιάννουλης, αφού η ομάδα του έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Δάφνης Γλαύκης με σκορ 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση τόσο δημιουργικά, αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όσο και αμυντικά, καθώς δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου.

Εξαίρεση αποτελούν δύο φάσεις στο πρώτο μέρος. Αρχικά στο 14' όταν ο Παναγιωτόπουλος αντέδρασε σωστά στην προσπάθεια του Αγγελακόπουλου, ενώ στο 26' ο γκολκίπερ της Δήμητρας είχε απάντηση και στο φάουλ του Πίρε.

Βέβαια, θα μπορούσαν να έχουν εξασφαλίσει νωρίτερα την νίκη, αφού το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επετεύχθη στο 81ο λεπτό με σουτ του Μαλαβιέζου από το ύψος της περιοχής. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής της Δήμητρας είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή μόλις δέκα λεπτά νωρίτερα.

Πάντως λίγο πριν το γκολ και συγκεκριμένα στο 75', ο Κώστας Κοταρέλας είχε στείλει την "προειδοποιητική" βολή στην Δάφνη, αφού με απίστευτη προσωπική ενέργεια πέρασε όλη την άμυνα και πλάσαρε, με τους αμυντικούς να καταφέρνουν να διώξουν την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Λίγο νωρίτερα στο 72' ακυρώθηκε γκολ του Πίρε για την Γλαύκη ως οφσάιντ, ενώ στο 76' η Δάφνη διαμαρτυρήθηκε έντονα για την μη αποβολή του Αθανασίου που ανέτρεψε τον Πίρε εκτός περιοχής. Και αυτό γιατί η κ. Τσιοφλίκη μπορεί να έδωσε το φάουλ και την κίτρινη κάρτα, ωστόσο οι γηπεδούχοι θεώρησαν ότι ο αμυντικός της Δήμητρας ήταν ο τελευταίος παίκτης και έπρεπε να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Δήμητρα να πανηγυρίζει μια νίκη-βάλσαμο μετά και την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χατζημπύρος): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος (60' Καραβασίλης), Φιλιππούλης, Αθανασίου, Καλούσης, Εμμανουήλ, Φατούρας, Μανάκας, Πατσιωτός (70' Μαλαβιέζος), Κοταρέλας, Σπανός (75' Πάσος).

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Μπατζογιάννης, Αποστόλου, Πρίφτης, Αλεξανδρής, Βεργής, Τσακαβίτης (37′ λ.τ. Υφαντής), Αγγελακόπουλος (52′ Βράκας), Σερακιώτης (80′ Τσιαγκάλης), Πίρε, Μίχος.

Διαιτητές: Τσιοφλίκη, Τσακνάκης, Δήμου.