Βαθμολογία

Συνε(Χ)ίζουν να ισοβαθμούν

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η λαρισινή μονομαχία, ανάμεσα σε ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Ηρακλή Λάρισας, που έγινε στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», στα πλαίσια της εμβόλιμης 7ης αγωνιστικής στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας. Οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ, χωρίς ωστόσο να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους, με το τελικό αποτέλεσμα 0-0 να κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο. Έτσι, Αβέρωφ και Ηρακλής πήραν από έναν βαθμό και θα συνεχίσουν να ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΛ έχοντας 10 βαθμούς.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 4’ όταν ο Ντούγκος πήγε να βγει τετ-α-τετ, αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Μαγαζιώτης, «διάβασε» την φάση, βγήκε πρώτος και μάζεψε την μπάλα.

Στο 22’ ο Ταρταμπούκας, έβγαλε μια όμορφη μπαλιά για τον Ελευθέρογλου, που έπιασε ένα σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 24’ το Αβέρωφ βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο, με τον Τσινούδη, που δοκίμασε ένα σουτ από μακριά, με την μπάλα όμως να περνάει και πάλι εκτός.

Στο 33’ ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, όταν ο Γιαννακόπουλος έκανε μια σέντρα από αριστερά για τον Δαλαμπύρα, που έπιασε ένα σουτ μέσα στην περιοχή, το οποίο όμως δεν ήταν καλό, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα χέρια του Παζιάνα.

Η τελευταία φάση για το πρώτο μέρος, σημειώθηκε στο 43’ όταν ο Ταρταμπούκας έκανε μια σέντρα και βρήκε τον Τσιρβούλη, που έκανε ένα σουτ στην περιοχή, αλλά οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, συνεχίστηκε η ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων και στο 72’ ο Ελευθέρογλου βγήκε μόνος του απέναντι στον Μαγαζιώτη, αλλά έχασε το κοντρόλ της μπάλας, με αποτέλεσμα η φάση να τελειώσει εκεί. Στο 76’ ο Ταρταμπούκας δοκίμασε ένα σουτ, αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Ηρακλή έδιωξαν σε κόρνερ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια ευκαιρία, όταν ο Τσιρβούλης πήγε να βγει μόνος του απέναντι στον Μαγαζιώτη, αλλά τελευταία στιγμή τον ανέκοψε ο αμυντικός που τον κυνηγούσε.

Έτσι, το παιχνίδι τελείωσε με το ισόπαλο 0-0 και τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Βαγγέλης Μπρισίμης): Παζιάνας, Μάρκου, Καφφές, Κολοβός, Βαΐτσης, Τσιρβούλης, Τσινούδης, Τσαβαλιάς(25’ Κλεισιάρης), Ντούγκος, Ταρταμπούκας, Ελευθέρογλου(75’ Μπάρδας).

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Πότσης, Ξαφάρας, Ντονούδης(75’ Κολομητρούσης), Μούτσιος, Σάββας, Τσέλιγκας, Ζαφειρίου, Γιαννακόπουλος, Κουρούμαλος(65’ Φιλίππου), Δαλαμπύρας.

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Ρεντόπουλος, Αρχοντής.