Βαθμολογία

Πανδαισία με δέκα γκολ και νικητή τον Δαμασιακό

Ματς-διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ήταν αυτό που έγινε στο Δαμάσι, ανάμεσα σε Δαμασιακό και Μαχητή Τερψιθέας και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με το εντυπωσιακό 7-3. Το σκορ μιλάει από μόνο του και σίγουρα όσοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα το μετάνιωσαν, καθώς παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και σημειώθηκαν δέκα τέρματα συνολικά.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ όταν ο Καλέσης έβγαλε μια σέντρα, βρήκε τον Καρακάνο, αυτός με το κεφάλι έστρωσε την μπάλα στον Μπουνέ, που από κοντά άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Λόλας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στην συνέχεια ο Δαμασιακός έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Συγκεκριμένα, στο 34’ ο Καρακάνος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παπαρσένο, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, η φάση επαναλήφθηκε, με τον Τσιτουρτζή αυτήν την φορά να αστοχεί. Τελικά, στο 39’ ο Μπακαΐμης έβγαλε μια σέντρα στην περιοχή και βρήκε τον Καρακάνο, που έγραψε το 3-0, βάζοντας γερές βάσεις στην νίκη της ομάδας του. Ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1, όταν ο Παλιούρας Δ. έκανε μια μπαλιά στην περιοχή και βρήκε τον Τσιώμη που σκόραρε και μείωσε την διαφορά τερμάτων.

Στο δεύτερο μέρος, είχαμε δύο γκολ με το «καλημέρα». Στο 47’ ο Λόλας έκανε το 4-1, μετά από μπαλιά του Καρακάνου, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Μαχητής μείωσε εκ νέου σε 4-2, όταν ο Τσιώμης κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παλιούρας Δ.

Στο 72’ σημειώθηκε ίσως το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, ο Λόλας εκτέλεσε ένα κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στον Μπακαΐμη, που μεταβίβασε στον Καρακάνο και αυτός με ένα πολύ όμορφο ανάποδο ψαλίδι έκανε το 5-2. Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και πάλι σε 5-3, με τον Μολά, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Μπουνές έκανε το 6-3, μετά από πάσα του Μουσιάρη Δ. Το τελικό 7-3, διαμόρφωσε στο 84’ ο Μπουνές, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του τερματοφύλακα του Μαχητή.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Μπακαΐμης, Αυλογιάρης, Λέτσιος(71’ Νάκας), Οικονόμου(62’ Δούκας λ.τ.), Τσιτουρτζής, Καρακάνος, Μπουνές, Λόλας, Μουσιάρης Δ., Καλέσης(62’ Μουσιάρης Θ. λ.τ.).

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος, Καραμπούλης, Παπαδημητρίου(46’ Μάγγος), Παραφέστας, Ζητούνης, Τσούτσας, Παϊτέρης, Μολάς, Τσιώμης(79’ Παλιούρας Αντ.), Παλιούρας Δ.(70’ Ζωσιμίδης), Σιαμαντούρας.

Γιώργος Μητσιούλης