Βαθμολογία

Απόβαση των «βιόλα» στην Τούμπα

Την υποστήριξη εκατοντάδων οπαδών της θα έχει η Φιορεντίνα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Ιταλοί έχουν μεγάλες προσδοκίες για τον αγώνα, αλλά και μια παράδοση που θέλουν να σπάσουν!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Φιορεντίνα για το «ντέρμπι» της πρωτιάς του ενδέκατου ομίλου του Europa League, με τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» να πλησιάζουν το απόλυτο sold-out. 

Αν και η Τούμπα αναμένεται να είναι πραγματικό «κλουβί», οι Ιταλοί δεν θα στερηθούν υποστήριξης. Σύμφωνα με μέσα της γειτονικής χώρας, οι «βιόλα» θα έχουν στο πλευρό τους τουλάχιστον 400 οπαδούς τους, οι οποίοι θα καταφθάσουν στην Θεσσαλονίκη από… αέρος. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, τα αεροπορικά εισιτήρια για την πρωτεύουσα της Θεσσαλονίκης είναι αρκετά φθηνά, κάτι που διευκολύνει τους οπαδούς της ομάδας της Φλωρεντίας. 

Πάντως, στο στρατόπεδο των Ιταλών η αισιοδοξία δεν λείπει, όταν μάλιστα έχουν θέσει στόχο να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για τον όμιλο με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν πέρυσι. Δηλαδή, αήττητοι! 

Επιπλέον, στην Φιορεντίνα θέλουν να έχουν καλύτερη τύχη από την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν σε ελληνικό έδαφος. Ήταν το 2007-08 όταν φιλοξενήθηκαν από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 1-1.