Βαθμολογία

Αποθέωση για Κουκουράβα

Η βασική επαγγελματική ενασχόληση του Θάνου Κουκουράβα είναι η εκπροσώπηση αθλητών στο μπάσκετ (ατζέντης). Παράλληλα αυτή την περίοδο είναι και υπεύθυνος επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Ένα από τα κορυφαία μπασκετικά site μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Λαρισαίο Θάνο Κουκουράβα που σε τόσο δύσκολες εποχές έχει καταφέρει και έχει φέρει στην Ελλάδα «λαβράκια». Αυτή τη στιγμή οι παίκτες του πραγματοποιούν εκπληκτική πορεία στην Α1 μπάσκετ και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του basketblog.gr:

Ο Θάνος Κουκουράβας πάει για ατζέντης των τζόκερ...! Ο ατζέντης από την Λάρισα μπορεί να περηφανεύεται ότι σε εποχές κρίσης και στο μπάσκετ, βρίσκει παίκτες με 2χιλ δολάρια που τους φέρνει στην Ελλάδα και  μετά από ένα χρόνο η αξία τους δεκαπλασιάζεται! Μην ξεχνάμε τον Μπολτνς της Πάτρας πέρσι που από 20χιλ πήγε στα 200 με το καλημέρα! Και δεν λέμε για παλαιότερες περιπτώσεις όπως του Γκράντι, του Ράιτ πέρσι στον ΠΑΟ, του Ουίλσον επίσης πέρσι στην Πάτρα και τον Απόλλωνα. Φέτος ήδη τα λαβράκια της Α1 είναι σχεδόν όλα στον Κουκουράβα. Και δικαίως τρίβει τα χέρια του απο ικανοποίηση..

Ο MVP της αγωνιστικής ο Κάτζι των Τρικάλων είχε 26π και 13ρ ! Ο Γκαλογουέι του Απόλλωνα άγγιξε το τριπλ νταμπλ με 15π,8ρ,8ας! Ο Πεν της Πάτρας πάλι είχε 29π με 5τρ με τον Κουκουράβα να επιμένει ότι θα έχει ματς με 8/8 τρ! Και ο Κάιλς της ΑΕΚ όμως και ο Γκάρετ και άλλοι αθλητές του είχαν εξαιρετικές επιδόσεις και το σημαντικότερο ασφαλώς είναι ότι όλοι αυτοί έρχονται με ψίχουλα στην Ελλάδα και μετά πάνε με δεκαπλάσια συμβόλαια εκτός.... Μάγκας ο Κουκουράβας!