Βαθμολογία

Δωτιέας Αγιάς: Έκανε και τους μουγκούς να μιλήσoυν!

Ανακοίνωση-καταδίκη εξέδωσε το Δ.Σ. του Δωτιέα Αγιάς κατά της διαιτησίας του αγώνα με αντίπαλο τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Αναλυτικά:

"Η διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς καταδικάζει και ζητάει, την παραδειγματική τιμωρία του "κυρίου" διαιτητή του Συνδέσμου ΕΠΣ Ηπείρου, Τάση Γεωργίου και του β' βοηθού, Μωυσιάδη Θεόφιλου του ιδίου Συνδέσμου για την απαράδεκτη και προκλητική διαιτησία εις βάρος της ομάδας μας στην αναμέτρηση Θεσπρωτού-Δωτιέα και την άδικη ήττα της ομάδας μας.

Ο άρχοντας της αναμέτρησης, Γεώργιος Τάσης δεν ενημέρωσε όπως όφειλε τον Γενικό Αρχηγό του Δωτιέα, Κωνσταντίνο Τσανά, αλλά τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας, Γιώργο Τσατσαλίδη, ότι ο β' βοηθός Θεόφιλος Μωυσιάδης αντικατέστησε τον κ. Παπαδημητρίου εκτάκτως ανήμερα του αγώνα, δηλώνοντας κώλυμμα, προφανώς γιατί δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στην "κωμωδία" της αναμέτρησης. Ο κ. Γεώργιος Τάσης, άρχοντας της αναμέτρησης ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας από εκτέλεση κόρνερ με σκόρερ τον Τσατσαλίδη, υποδεικνύοντας θέατρο στον ποδοσφαιριστή μας Βαρουξάκη για πέναλτι, με καθυστέρηση αρκετών δευτερολέπτων, βλέποντας και όρθιο το σημαιάκι του αντικαθιστώντα β' βοηθού ανήμερα της Κυριακής για υπόδειξη οφσάιντ από κόρνερ!!!

Στο 58' της αναμέτρησης, ο Νο 11 της γηπεδούχου ομάδας, Παππάς έχοντας ήση μια κίτρινη κάρτα για αγκωνιά σε επικίνδυνο παίξιμο (ορισμός της κόκκινης), εκτέλεσε χρέη τερματοφύλακα στο κέντρο του γηπέδου, τιμωρήθηκε με φάουλ, αλλά ο Γεώργιος Τάσης, ο άρχοντας της αναμέτρησης δεν έβγαλε ποτέ την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αντιθέτως στο 62' της αναμέτρησης απέβαλε με δεύτερη κίντρινη τον ποδοσφαιριστή μας, Σωτηρόπουλο για παρενόχληση στον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, κάνοντας ακόμη και τους υγιείς οπαδούς της αντίπαλης ομάδας να αποδοκιμάσουν την τιμωρία αυτή.

Ως το τέλος της αναμέτρησης ήταν προκλητικός δυσφημίζοντας το άθλημα με τις αποφάσεις του.

Κύριοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι η δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή που συμβαίνει αυτό εις βάρος της ομάδας μας. Την προηγούμενη Κυριακή κρατήσαμε το στόμα μας κλειστό, μην θέλοντας να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, πιστεύοντας και στο ανθρώπινο λάθος, όμως ο κ. Γεώργιος Τάσης έκανε να μιλήσουν και οι μουγκοί."