Βαθμολογία

Παναγόπουλος: «Η εικόνα της ομάδας με εντυπωσίασε»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου: «Σχετικά με το παιχνίδι, μπήκαμε λίγο νευρικοί και αγχωμένοι χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και ήμασταν αυτοί που χτυπήσαμε το καμπανάκι. Προηγηθήκαμε με ένα όμορφο γκολ και κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος. Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, εμένα προσωπικά με εντυπωσίασε. Ήμασταν πολύ καλοί για το χρονικό διάστημα που είμαι με τα παιδιά. Στο παιχνίδι με την Καλαμαριά παίξαμε 20 λεπτά ποδόσφαιρο, ενώ σήμερα, πιστεύω ότι ακουμπήσαμε το 40λεπτο. Το αποτέλεσμα αυτό νομίζω ότι το χαίρεται και ο κόσμος. Η ΑΕΛ είναι φαβορί λόγω του ιστορικού της προφίλ και θα το λέω συνέχεια. Καλό είναι να κοιτάξουν κάποιοι, η ΑΕΛ επειδή έχει κόσμο, να μην αγωνίζεται Δευτέρα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε 6 βαθμούς, κάτι που μας χαροποιεί. Αυτό που βλέπετε είναι προϊόν συνεργασίας και δουλειάς. Είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο που επιλέξαμε και το ακολουθήσαμε. Το καμπανάκι πλέον, χτυπάει για τις υπόλοιπες ομάδες. Η ΑΕΛ δείχνει σιγά-σιγά ότι βρίσκει τα πατήματα της, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό που θέλω εγώ. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου».

Για τις ημέρες που αγωνίζεται η ΑΕΛ: «Εγώ μιλάω καθαρά προπονητικά, γιατί αυτήν είναι η δουλειά μου και δεν μιλάω εμπορικά. Η ΑΕΛ έχει την δυνατότητα να γεμίζει το γήπεδο, επομένως για ποιον λόγο να μην παίζουμε Κυριακή. Το σημερινό παιχνίδι γιατί να μην γίνει Κυριακή;».  

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, μίλησε ο Μούτσα Μπλέντι και ανέφερε τα εξής: «Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Δουλεύαμε όλη την εβδομάδα και ήρθαμε εδώ για ένα αποτέλεσμα μόνο, την νίκη και το πετύχαμε. Και στο επόμενο ματς, θα πάμε για την νίκη.