Βαθμολογία

Αστέρι η ΑΕΛ

Με έναν Περίκο σε τρελά κέφια, έχοντας πετύχει δύο γκολ, η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το δεύτερο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, αφού κέρδισε τον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 0-3, αποδεικνύοντας την ανωτερότητα της απέναντι στον αντίπαλο της. Ο Περίκο, πέρα από τα δύο γκολ που σημείωσε, είχε γενικά καλή εικόνα στο παιχνίδι και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην νίκη της ομάδας.

Αποστολή στην Θεσσαλονίκη: Χρήστος Γκατζούλης

Απόδοση: Γιώργος Μητσιούλης

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ έπαιξε επιθετικά, περιορίζοντας τον αντίπαλο της και χάνοντας παράλληλα και κάποιες ευκαιρίες. Τελικά, στο 35’ ο Περίκο άνοιξε το σκορ μετά από ωραία πάσα του Μπλέντι που τον έβγαλε τετ-α-τετ, κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε επιθετικά και έχασε κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, ενώ είχε και δοκάρι. Τελικά, ο Περίκο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου κάνοντας το 0-2 στο 76ο λεπτό, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πινδώνης στο 84’ με τον σκόρερ να βγαίνει ως αλλαγή στο επόμενο λεπτό.

Αγροτικός Αστέρας(Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Σκλιοπίδης, Κωτσιάς, Καπίας(79’ Κρυστάλλης), Γεωργιάδης(46’ Αθανασιάδης), Καθάριος(62’ Θεοδωρίδης), Σαμουηλίδης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Πεεπ.

ΑΕΛ(Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσιάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι(64’ Καρανίκας), Πινδώνης(85’ Μελισσάς), Βερδού, Περίκο, Τσιλιγκίρης(79’ Φορνέρ).