Βαθμολογία

Βρίσκει ρυθμό ο Βρυότοπος!

Ο Βρυότοπος πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ, επικρατώντας αυτή τη φορά της ομάδας των Λύκων με 3-1 εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 15', όταν το σουτ του Φιλιππίδη από καλή θέση πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η "Μπόκα" κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 25' με ένα αυτογκόλ που ξεκίνησε από γύρισμα του Γκαμέτσα.

Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 32', όταν από σέντρα του Τζιαρτζιάνα, ο Μανδραβέλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Οι Λύκοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 40', όταν ο Αλεξανδρής με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μάνο για το 1-1.

Μεγάλη ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα η ομάδα του Χρήστου Πετρίκη στο 45', όμως η λόμπα του Μανδραβέλη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά, το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος από τους παίκτες του Βρυοτόπου ήρθε στο 65'με διπλή προσπάθεια του Μανδραβέλη, έπειτα από σέντρα του Φιλιππίδη για το 2-1.

Ο Βρυτότοπος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του στο 82', όταν από σέντρα του Καραδήμου, ο Φιλιππίδης με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Βρυτόπου (Χρήστος Πετρίκης): Μάνος, Καραδήμος, Τζιαρτζιάνας, Κανάκης, Λέτσιος Γ., Γκαμέτσας, Λιάκος (70' Δεληχρήστος), Σπυρόπουλος, Μανδραβέλης (80' Μπαρούτας), Φιλιππίδης, Μπιζιώτας (60' Χατζηλιώντας).

Α.Ε. Λύκων (Καλαμάς-Λελέδης): Μπουρονίκος, Ντριβαλάς, Τούλας, Μάνης, Γεωργούλας (60' Αλεξίου), Σπανός, Καψάλης, Αλεξανδρής, Έρικ (70' Νικάκης), Βλιτζερίνο, Μήτρος.