Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για την Ακαδημία Αχιλλέως!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ πανηγύρισε η Ακαδημία Αχιλλέως, που επιβλήθηκε εντός έδρας του Ναρθακίου με σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 10' με τον Μπασαγιάννη μετά από μπαλιά του Καψιώχα.

Επιπλέον, η ομάδα του Γιάννη Βασιλείου έχασε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 40', όταν ο Αναγνώστης βγήκε τετ-α-τετ, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει.

Το Ναρθάκι έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 42', όμως το καλό σουτ του Ζαγγανά πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Η ομάδα του κ. Τσιαλαφούτα είχε μια ακόμα μεγάλη στιγμή στο 65', όταν ο Σουλιώτης βγήκε τετ-α-τετ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή καταγράφηκε και πάλι για τους φιλοξενούμενους στο 80', με την κεφαλιά του Κεσέγλου εξ επαφής να περνά άουτ. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Ακαδημία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη.

Οι συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέως (Γιάννης Βασιλείου): Γιαννούλας, Μάρκου, Σακελλαρίου, Δημακόποουλος, Καψιώχας, Καραμπέρης (45' Τύμπας), Αναγνώστης, Πέτσας (70' Κομισόπουλος), Μπασαγιάννης (60' Πιτσιόπουλος), Μισαηλίδης, Σαμιώτης.

ΑΟ Ναρθακίου (Βαγγέλης Τσιαλαφούτας): Ατόσογλου, Κεσέογλου, Νανάς (46' Οικονόμου), Λελετζής, Καρατάσος (46' Σουλιώτης), Τσιγαρίδας, Ζαγγανάς, Καπετάνος (70' Μπασδάνης), Παπανικολάου, Θύμιου, Μπούσιος.