Βαθμολογία

Δεν αποχωρίζεται την κορυφή το Μελισσοχώρι!

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης με σκορ 1-0 μέσα στο Πουρνάρι και παρέμεινε έτσι στην κορυφή του 1ου ομίλου μαζί με Χειμάδι και Αμπελόκηπους.

Η πρώτη καλή στιγμή χάθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 30', όταν ο Ζαφειρούλης βγήκε τετ-α-τετ αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 40' το Πουρνάρι έφτασε κοντά στο γκολ, όταν το φάουλ του Κρητικού Μιχ. σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 43' η κεφαλιά του Ρακιντζόγλου πέρασε λίγο άουτ.

Ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα στο με την κεφαλιά του Καραπέτσα έπειτα από γέμισμα του Σάββα.

Επιπλέον, η ομάδα του Ηλία Αράπη είχε μια καλή στιγμή στο 80', όταν ο Ζαφειρούλης έκανε γύρισμα από τα πλάγια και οι αμυντικοί της Αναγέννησης έδιωξαν την τελευταία στιγμή.

Στο 80ο λεπτό πέρασε στο παιχνίδι ο Γκέκας και είχε δύο καλές στιγμές για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης για το Πουρνάρι. Αρχικά στο 85', η κεφαλιά που επιχείρησε από την μικρή περιοχή κατέληξε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 87' προσπάθησε να απειλήσει με ένα γεμάτο σουτ από την μικρή περιοχή, το οποίο επίσης κατέληξε στα χέρια του Ζούμπου.

Η τελευταία καλή στιγμή για την Αναγέννηση χάθηκε στο 90'+2', όταν ο Ζούμπος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γκαντόγλου. Παρόλη την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Κώστα Μπακατσή δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι και το Μελισσοχώρι έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του Πουρναρίου.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Παλαμιώτης (80' Γκέκας), Κρητικός Θεοφ., Κρητικός Θωμ., Πατσώνης, Δημουλός (50' Γκαντόγλου), Βασίλεφ, Τατίας, Ζαϊρές, Κρητικός Μιχ. (57' κακαγιάννης), Ρακιντζόγλου.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Ζούμπος, Παπαϊωάννου (20' λ.τ. Κουτσογιάννης), Τζεμολάρι (60' Βαλώζος), Παναγιωτόπουλος, Καραπέτσας, Γουρνάρης, Λιάγκας, Σάββα (75' Τσίντζος), Ζαφειρούλης, Ευαγγέλου, Κουρούπης.

Διαιτητές: Καραμούστος Α., Κοτρώτσος Δ., Κόκκας Κ.