Βαθμολογία

Το πήρε πάνω του ο Καψούρης

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, κατάφερε να πάρει η Δόξα Αρμενίου, που κέρδισε εντός έδρας τον Ελευθεριακό με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και με δύο προσωπικά γκολ του Βασίλη Καψούρη κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι δεν έχει να παρουσιάσει κάτι ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια αξιοσημείωτη φάση. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 58’ όταν ο Καψούρης βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Καλογιάννης απέκρουσε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Σολάκου έβγαλε μια σέντρα και ο Βασίλης Καψούρης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Στο 70’ σε μια πανομοιότυπη φάση, ο Ρενάτο έκανε την σέντρα αυτήν την φορά και ο Βασίλης Καψούρης διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του, κάνοντας το 2-0. Τέλος, το Αρμένιο είχε ακόμα μια ευκαιρία για γκολ, στο 80’ με τον Παπαδημητρίου, που δοκίμασε ένα πλάγιο σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Δόξα Αρμενίου(Γιώργος Κουτέρης): Καρακυρίτσης, Μπαλούλης, Γιαννούχος, Ρενάτο, Ρουμπιές(25’ Καραδημήτρης λ.τ., 65’ Παπαδημητρίου Αντ., λ.τ.), Παπαδημητρίου Τ.(80’ Γούλας), Καψούρης, Καμπανάς, Σολάκου, Ψάρας, Καραμπουτάκης.

Ελευθεριακός(Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Καλογιάννης, Γκίνης, Φροξυλιάς(74’ Θάνος), Δεληγιάννης Δ., Δεληγιάννης Β., Δάλλας, Κατσής, Τσακμακίδης(68’ Γκαραβέλης), Ακριβοσούλης, Καραφύλλι, Γκίνης.

Γιώργος Μητσιούλης