Βαθμολογία

Τα λιοντάρια του Ελευθεραί

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από την Ανθούπολη την Κυριακή το απόγευμα το Ελευθεραί κερδίζοντας με σκορ 1-3 την ομώνυμη ομάδα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από καλές καιρικές συνθήκες (κατά διαστήματα) και αρκετό κόσμο. Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις αλλά με έναν καλό ρυθμό.

Όσο περνούσε η ώρα όμως οι δύο ομάδες ανέβαζαν στροφές και μάλιστα αρκετές τα μαρκαρίσματα ήταν δυνατά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το καλύτερο αν και δεν είχαν ιδιαίτερα καλή εικόνα. Παρόλα αυτά το νεανικό συγκρότημα της Ανθούπολης τα έδωσε όλα για κάτι καλό, αν και στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν σίγουρα αρκετούς έμπειρους παίκτες και αυτό μάλλον έπαιξε το δικό του ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τερματοφύλακας του Ελευθεραί Μπάμπης Μπακαρός, αν και έχουν περάσει τα χρόνια ήταν εντυπωσιακός και όταν χρειάστηκε έκανε επεμβάσεις που θύμισαν τερματοφύλακα επαγγελματικής κατηγορίας!

Το φιλμ του αγώνα

36’ Τετ α τετ ο Τσιάτας Τσιάτας Φ., διώχνει ο Μπακαρός.

42’ Σουτ συρτό του Καββαδία, δίπλα από την εστία.

43’ Σουτ του Καραγιάννη λίγο άουτ η μπάλα.

47’ Σουτ του Παπαγιαννούλη, ο Μπακαρός σε κόρνερ.

48’ Φάουλ ο Σαράντης, κεφαλιά ο Παυλίδης και 0-1 (αυτογκόλ).

52’ Ο Γκουντρουμπής με σουτ κάνει το 0-2.

59’ Σουτ του Σκορδίλη δύσκολο σε κόρνερ ο Μπακαρός.

61’ Σέντρα – σουτ του Αντωνόπουλου η μπάλα σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα.

71’ Ανατράπηκε ο Σκορδίλης από τον Αντωνόπουλο και ο Σαπουνάς από τα έντεκα βήματα κάνει το 1-2.

90’ Ο Μέκρας Γ. με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Ανθούπολη (Βασίλης Ταχτιντής): Κοτέλης, Μήχος (53’ Τσιάτας Κ.), Παυλίδης (60’ Χατζής), Παπαδημητρίου, Σαπουνάς, Νίκου, Βλησσαρούλης, Παπαγιαννούλης, Τσιάτας Φ. (70’ λ.τ. Τσιβάκας), Χατζηρούφας, Σκορδίλης.

Ελευθεραί (Γιάννης Μπάγκας): Μπακαρός, Τζουρμακλιώτης (77’ Καρβούνης), Αντωνόπουλος, Σαράντης, Μέκρας Χ., Μέκρας Γ., Ευστρατίου, Ευαγγέλου (87’ Τζήκας), Καββαδίας, Καραγιάννης, Γκουντρουμπής (63’ Φανίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας Ν., Παραφέστας Δ., Σπανούλης Β.