Βαθμολογία

Απέδρασε από το Δαμάσι ο Φιλοκτήτης

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, κέρδισε τον Δαμασιακό με σκορ 1-2 μέσα στην έδρα του και κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Δαμάσι. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες, τις οποίες ωστόσο απώλεσαν, με αποτέλεσμα να εφαρμοστεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει πως όταν χάνεις ευκαιρίες, λογικό είναι να δεχτείς γκολ και να χάσεις το παιχνίδι.

Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Τσιτουρτζής είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Δαμασιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Καρακάνος έδωσε στον Μπουνέ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανακτήσουν την ψυχραιμία τους και να ισοφαρίσουν. Συγκεκριμένα, στο 33ο λεπτό ο Γκόλαντας έκανε το 1-1 για την ομάδα της Μελιβοίας, φέρνοντας το παιχνίδι και πάλι στα ίσια. Από εκεί και πέρα, ο Δαμασιακός έχασε απίστευτα πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 37’ ο Λόλας έδωσε στον Μπουνέ, που σούταρε άουτ, ενώ στο 43’ ο Δημήτρης Μουσιάρης δοκίμασε ένα σουτ, αλλά ο Μπανταβάνης απέκρουσε. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Καρακάνος βγήκε τετ-α-τετ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δαμασιακός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, όταν στο 55ο λεπτό ο Λόλας έδωσε στον Τσιτουρτζή, που έκανε ένα σουτ, αλλά ο Μπανταβάνης απέκρουσε και πάλι. Στην αμέσως επόμενη φάση, οι παίκτες του Φιλοκτήτη, βγήκαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν ο Γκιουρσάνης έβγαλε μια σέντρα για τον Γκουντάρα και αυτός έκανε το 1-2.

Στο 75’ ο Μπουνές βγήκε τετ-α-τετ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 80’ έγινε το ίδιο και με τον Λόλα. Τέλος, να σημειωθεί ότι και ο Φιλοκτήτης έχασε ευκαιρίες, κυρίως με τους Γκουντάρα, Ντούμο και Γκόλαντα.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Μουσιάρης Θ.(72’ Βίδρας), Λέτσιος Κ., Καλέσης(65’ Οικονόμου), Αυλογιάρης, Δούκας(82’ Τσακνάκης), Μουσιάρης Δ., Καρακάνος, Τσιτουρτζής, Λόλας, Μπουνές.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Αποστόλης Έξαρχος): Μπανταβάνης, Λιάκος, Πλατσάς, Κατσιάνος, Πενίκης, Παπαηλίας, Γεωργούλας, Ντούμος, Γκόλαντας(75’ Καρβούνης), Γκιουρσάνης(78’ Πασιάς Δ.), Γκουντάρας Η.(83’ Πασιάς Π.).

Γιώργος Μητσιούλης