Βαθμολογία

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Δωτιέα

Ούτε τώρα ο Δωτιέα! Η λαρισινή ομάδα επιστρέφει στη βάση της χωρίς να έχει πάρει κάτι από το εκτός έδρας ματς στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό (2-1). Από την άλλη οι γηπεδούχοι έφτασαν στην πρώτη τους νίκη φέτος.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, όλη η δράση παρουσιάστηκε συμπυκνωμένη στο β΄μέρος. Ο Θεσπρωτός άνοιξε το σκορ στο 56΄με κεφαλιά του Δ.Παππά μετά από σέντρα του Μώκου. Το προβάδισμα θα μπορούσε να είχε πάρει όμως και ο Δωτιέας, αφού στη μία περίπτωση ο Γκόμεζ (σουτ του Δημολιού) και στην άλλη το κάθετο δοκάρι (κεραυνός του Κουβελά) έσωσαν το Θεσπρωτό.

Στο 60΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Σωτηρόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημά της, η ομάδα της Αγιάς έφτασε στο 1-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ του Τσιρογιάννη στο 77', από πολύ πλάγια θέση.

Ο Θεσπρωτός όμως κατόρθωσε να απαντήσει με τον Κοσμίδη στο 79' να πλασάρει μετά την ωραία ενέργεια και πάσα του Ντόκου (2-1). Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση στον Δωτιέα αφού δεν μπορεί μέχρι στιγμής να πάρει μια νίκη και σίγουρα η συνέχεια είναι δύσκολη.

Θεσπρωτός (Σέμος): Γκόμεζ, Μηνάς, Καρύδης, Πανταζής, Μητσέλος Α., Παλιάτσας (77 Σιάννης), Μώκος, Ντόκος, Παππάς Δ., Κοσμίδης(85' Παλλά), Σκούφαλης (63΄Λεοντίου).

Δωτιέας(Αντωνίου): Σταυράκης, Δημολιός, Γούτος, Βαρουξάκης (60' Τσιρογιάννης), Κοκκίνης, Κουρδής,Τσατσαλίδης, Σωτηρόπολος, Κούβελας (66' Κράββαρης), Πετρουζέλης, Κατσίκης.