Βαθμολογία

Εντός έδρας ήττα για τον Τύρναβο!

Δεν ξεκίνησε καλά τα εντός έδρας παιχνίδια του για τη νέα χρονιά η ομάδα του Τυρνάβου. Την Κυριακή το απόγευμα ηττήθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ από την Ζάκυνθο με σκορ 0-1. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα πίκρανε την ομάδα και τον κόσμο της ομάδας, αλλά από αύριο είναι όλοι υποχρεωμένοι να δούνε μπροστά. Από την άλλη η ομάδα του Ιονίου κατάφερε χάρη στο γκολ του Κρισμάρεβιτς να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Τα πρώτα λεπτά φάνηκε η υπεροχή του Τυρνάβου που πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 13’ βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Σολφερίνο ύστερα από σέντρα του Ποκόνγκ έπιασε την κεφαλιά με τον Ξενοδόχοφ να απομακρύνει προσωρινά καθώς στην συνέχεια της φάσης ο Χαλούλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Σολφερίνο που πήρε το «ριμπάουντ» την έστειλε άουτ από κοντά. Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα καθώς στο 44’ ο Οικονόμου έκανε την μπαλιά στον Βαρέλα που πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του ματς έπεσε με τον Τύρναβο να μην είναι τόσο απειλητικός και την Ζάκυνθο να κρατάει το μηδέν. Έτσι, το παιχνίδι έφτασε στο 71’ όπου ο Οικονόμου εκτέλεσε φάουλ για τους παίκτες του Ακίνο και ο Κρισμάρεβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη. Στη συνέχεια η ομάδα της Λάρισας πίεσε αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς έλειψε η μεγάλη ευκαιρία και έτσι αυτό το 0-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Χαλούλος (74' Γεωργίου), Πεχλιβανόπουλoς, Σαμαράς (59' Σκαθαρούδης), Καραμανλής, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ, Στεργιανός, Τσούκαλος (53' Όττα), Σολφερίνο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Ουνγιαλίδης, Τσόπελας, Φωτιάς, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου, Αποστόλου (58' Λέκκας), Βαρέλα, Ευθυμιάδης (90' Πέττας), Χατζησάββας (85' Κρολ).