Βαθμολογία

Έδωσε την λύση ο Πεζής!

Με ένα όμορφο γκολ του κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Πεζή, ο Τοξότης επικράτησε στο γήπεδό του της μαχητικής Μελίας με σκορ 1-0 το πρωί της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 77΄όταν ο εν λόγω παίκτης με ωραία κεφαλιά κέρδισε στον… αέρα τους δύο αμυντικούς της Μελίας και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Η αναμέτρηση είχε φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετές απουσίες. Παρόλα αυτά όσο περνούσε η ώρα φαινόταν πως όποια ομάδα έβαζε γκολ αυτή και θα κέρδιζε.

Τελικά στο φινάλε χαμογέλασε ο Τοξότης του Χρήστου Γκάτα, με την Μελία να μένει στην προσπάθεια αλλά χωρίς να καταφέρνει να σημειώσει κάποιο τέρμα.  

Το φιλμ του αγώνα

5’ Σουτ του Ράτζα πάνω από την εστία.

19’ Σουτ του Γκαραβέλη, δύσκολα ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

23’ Τετ α τετ ο Μητσάκος, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

50’ Σουτ ο Κίτσιος, μπροστά στην εστία δεν μπόρεσε ο Τσέλα να σημειώσει το γκολ, αφού οι αμυντικοί της Μελίας έδιωξαν σε κόρνερ.

65’ Ο Μητσάκος μεγάλη ευκαιρία. Μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

76’ Σουτ ο Πεζής, έδιωξε ο Χατζόπουλος σε κόρνερ.

77’ Κόρνερ ο Τσέλα, πάσα στον Καραλή και αυτός βρήκε όμορφα τον Πεζή μέσα στην περιοχή, όπου με κεφαλιά έκανε το 1-0.

85’ Πρώτο σουτ ο Τσανάς, δεύτερο ο Πεζής και τα δύο έδιωξε ο κίπερ της Μελίας.

88’ Σουτ ο Τσανάς λίγο άουτ.

Τοξότης (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσέλα, Ράπτης, Πεζής, Σαπουνάς (81΄λ.τ. Σταυρόπουλος), Κίτσιος, Κολιός, Γκαραβέλης (73΄Τσούτσος), Παλαμίδας (62’ Νταναβάρας).

Μελία (Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Παπαγεωργίου, Γαρυφαλλόπουλος, Νταλαμπύρας, Κόγιος (88’ Μπακάλης), Ράτζας, Αβδούλας, Κολοβός, Χατζόπουλος, Μητσάκος, Μπανταφάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Νάκας Χ., Μίχος Δ.