Βαθμολογία

(Θεο)χάρηκε η Αναγέννηση!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ πανηγύρισε η Αναγέννηση Φαρσάλων, που επικράτησε του Διογένη Λάρισας στο γήπεδο της Νεάπολης με σκορ 1-0, με ένα περιπετειώδες γκολ του Θεοχάρη στο δεύτερο ημίχρονο.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 13' για την Αναγέννηση, όταν από μπαλιά του Μουτκανά Θ., ο Θεοχάρης έπιασε ένα πλασέ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Η επόμενη ήταν στο 21', όταν ο Τζερεμές μπήκε στην περιοχή από αριστερά και πλάσαρε, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στην συνέχεια ήταν η σειρά του Διογένη να απειλήσει σε δύο περιπτώσεις από στημένες φάσεις. Αρχικά, στο 22' με ένα φάουλ του Μάγγου που έδιωξε δύσκολα ο Γκατζανάς και στο 32' όταν από εκτέλεση φάουλ του Γιαννάκη και αλλεπάλληλες κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Βουλγαράκη, που έκανε ένα αδύναμο σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον γκολκίπερ της Αναγέννησης να μην δυσκολεύεται να μπλοκάρει.

Στο δεύτερο μέρος ο Διογένης μπήκε πιο δυνατά και έφτασε κοντά στο γκολ μόλις 20'' μετά την σέντρα, με το σουτ του Λαϊνά από καλή θέση να περνά άουτ.

Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 60', όταν Τράντος και Τζερεμές συνδυάστηκαν ωραίο, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση με τον Κοβούσογλου να διώχνει ασθενώς, οι αμυντικοί του Διογένη δεν συνεννοήθηκαν σωστά, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Θεοχάρης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Διογένης έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 74', όμως ο Βολιωτόπουλος που βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκατζανά δεν φάνηκε ψύχραιμος και πλάσαρε άουτ.

Στο τελευταίο 15λεπτο η ομάδα του Γιώργου Κύργια προσπάθησε να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, η ομάδα των Φαρσάλων που προερχόταν από δύο ήττες σε δύο αγώνες, πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο.

Οι συνθέσεις

Διογένης Λάρισας (Γιώργος Κύργιας): Κοβούσογλου, Τζοβάρας, Γιαννάκης, Κύργιας, Κοτολόσης, Μάγγος, Λαϊνάς, Βουλγαράκης (48' Βολιωτόπουλος), Κολώνας, Τσαπατόρης Δ. (70' Μούτσιος), Αδάμου (74' Καρλιάμπας).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Βασίλης Κατσαούνης): Γκατζανάς, Μουτκανάς Ε. (57' Αλεξίου), Μπουλάρι, Μπόγκας, Τσιαμπάς, Ρούμπας, Θεοχάρης (84' Βασιλόπουλος), Μουτκανάς Θ., Τζερεμές, Τράντος (64' Κουτσικόπουλος Κ.), Χριστοδούλου.

Διαιτητές: Κοτούμπας Δ., Ντανταλής Α., Κυρατζής Γ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης