Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στους Χαλκιάδες

Μέγας Αλέξανδρος και Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στους Χαλκιάδες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣ Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30' με εκτέλεση πέναλτι του Νιαβή, που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Λαγδάρης.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαμε κάτι που να τραβήξει το ενδιαφέρον του ματς. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να φτάσουμε στο 70' για να γίνει το παιχνίδι συναρπαστικό. Σε εκείνο το λεπτό λοιπόν, ο Νασιούλας για λογαριασμό των Χαλκιάδων είχε δοκάρι σε σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 75' ο Καρανικολός ισοφάρισε σε 1-1 για τους Ατρομήτους.

Εππλέον, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια. Αρχικά, στο 80' με τον Χατζή και στο 90ο λεπτό με τον Γερακίνη, ενώ στο 90'+3' ο Χατζής έχασε μοναδική ευκαιρία να κλέψει το ματς για την ομάδα του κ. Βουτυρίτσα, με τους αντίπαλους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του.

Μοιραίος παίκτης για τους Χαλκιάδες ήταν ο Νιαβής που είχε τέσσερα χαμένα τετ-α-τετ.

Οι συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Γιώργος Αλεξίου): Παλαμίδας, Δημουλάς, Κυριάκου, Λαζαρίδης (60' Μπιτσόπουλος), Ρουμάνης Ανέστης, Ρουμάνης Αντώνης, Μαμάτσας, Χάμος (75' Σαραλιώτης), Λαγδ'αρης, Νασιούλας, Νιαβής (87' Κακνής).

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Πράπας, Τσάκουλης, Κοντομάνος, Αμαρλαριώτης (80' Ιωαννίδης), Καραδούκας (46' Μάρης), Νταφόπουλος, Σκωτεινιώτης (72' Γερακίνης), Καρανικολός, Χατζής, Τόπης, Τσανάκας.

Διαιτητές: Βασιλός Α., Στεργίου Γ., Γούλας Ι.