Βαθμολογία

«Ατρόμητο» διπλό για το Δασοχώρι

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Ατρόμητος Δασοχωρίου, μέσα στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», κόντρα στον Ιπποκράτη για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, αφού κέρδισε την ομάδα της Λάρισας με σκορ 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με ένα σουτ του Σαχίνη στο 30’ ενώ η απάντηση από τον Ιπποκράτη ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Κουτσιμάνης Β., βγήκε τετ-α-τετ αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες, με εκφραστές κυρίως τους Κουτσιμάνη Β., Φωτίου, Τσουμάνη και Καρανικόλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπαντέτσιος άνοιξε το σκορ για το Δασοχώρι, όταν στο 55’ έκανε το 1-0. Στο 65’ ο Ιπποκράτης ισοφάρισε σε 1-1, με τον Κουτσιμάνη Β., ενώ στο 75’ ο Σαχίνης είχε δοκάρι για το Δασοχώρι στο 75ο λεπτό. Τελικά, την λύση στους φιλοξενούμενους έδωσε ο Ακριβόπουλος στο 80ο λεπτό όταν έκανε το 1-2 και χάρισε έτσι τους τρεις πόντους στην ομάδα του.

Ιπποκράτης(Βασίλης Κουτσιμάνης-Γιάννης Εμμανουήλ): Βλιτσάκης, Κώτσιας(70’ Τσουμάνης), Κατσογιάννης, Τσιόγκας, Κουματζέλης, Καρανικόλας, Μαρκολέφας(75’ Ραποτίκας), Μπούζο, Κουτσιμάνης Ι.(62’ Ριζούλης), Φωτίου, Κουτσιμάνης Ε.

Ατρόμητος Δασοχωρίου(Σάκης Κυρίτσης): Παπανικολάου, Γκουντούρας, Βάνης, Μαντζαφλάρας, Ζαμπούλης, Μπαντέτσιος, Παλάντζας Ν.(60’ Κωσταρέλος Σ.), Μαλαβιέζος(80’ Κωσταρέλος Μ.), Δαμασιώτης(70’ Παλαμίδας), Ακριβόπουλος, Σαχίνης.

Γιώργος Μητσιούλης