Βαθμολογία

Το τέλειωσε από νωρίς ο Λαρισαϊκός

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, κατάφερε να πάρει ο Λαρισαϊκός που κέρδισε στο γήπεδο του τον Κεραυνό Δένδρων με σκορ 1-0. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ και να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού, προσθέτοντας τους τρεις πόντους στην συγκομιδή τους.

Στο 13ο λεπτό, ο Τσιμπουκλής εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας και κατάφερε να κάνει το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Ευθυμιάδη, Γιώργη και Σαγάνη, με τον πρώτο μάλιστα να χάνει και τετ-α-τετ.

Όσον αφορά την ομάδα των Δένδρων, απείλησε με τους Μπακού, Γκάτη και Κατσιαβριά. Τέλος, λόγος πρέπει να γίνει για τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των Δένδρων, Αγγελή, που έσπασε δύο πλευρά στην αναμέτρηση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Λαρισαϊκός(Βασίλης Κύρκος): Πατέτσιος, Θεοχαρίδης, Φλόριν, Κύρκος, Γενητσεφτσής, Ρουμολίνο(46’ Πασχάλης), Σαγάνης, Μπλέρι(70’ Μικερτζής λ.τ.), Τσιμπουκλής, Ευθυμιάδης(90’+2’ Κατσιούλης), Γιώργης.

Κεραυνός Δένδρων(Φάνης Μπαντραλέξης): Κωστόπουλος, Τασούλας, Παπαοικονόμου(46’ Μπακού Ρ.), Σκριάπας, Γκάτης Χ., Τσούτσος, Μπακού Η., Αγγελής(46’ Ζιόγγος λ.τ.), Γκάτης Α., Μαργαρίτης(60’ Κατσιαβριάς), Ντόνας.

Διαιτητής: Ρεντόπουλος Βοηθοί: Λυτροσυγκούνης, Μουτζουρούφης

Γιώργος Μητσιούλης