Βαθμολογία

Απέδρασε με το «διπλό» ο Όλυμπος Καρυάς

Στα Πλατανούλια διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα η αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας κόντρα στον Όλυμπο Καρυάς με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι αν και άνοιξαν γρήγορα το σκορ, στο πρώτο λεπτό του αγώνα, με ένα διαγώνιο σουτ του Πινιάρη από αριστερά, δεν παρουσιάστηκαν καλοί με αποτέλεσμα ο Όλυμπος Καρυάς να πάρει κεφάλι. Έτσι λίγο αργότερα στο 10’ πίεσε η ομάδα του Ολύμπου και στο 10’ κέρδισε πέναλτι από χέρι του Τσάτσου, την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Αλεξόπουλος και ισοφάρισε.

Συνεχίστηκε η πίεση από τους φιλοξενούμενους και έτσι στο 25’ μετά από κόρνερ του Αλεξόπουλου Σ. και κάποιες κόντρες μέσα στην περιοχή, πήρε τη μπάλα ο Καβαρατζής και με ωραίο σουτ έκανε το 1-2.

Στο 35’ ο Αλεξόπουλος Α., με ωραία προσωπική ενέργεια βρέθηκε τετ α τετ και έκανε το 1-3. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές δεν μπόρεσαν όμως να σκοράρουν μέχρι και το 80’ όπου ο Πινάρης μετά από πάσα του Κουκουτάρα μπήκε μέσα στην περιοχή μόνος του και έκανε το 2-3 όπου έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα από το 60’ λόγω αποβολής του Δάσσιου Γρηγόρη με δεύτερη κίτρινη.

Ηρακλής Πλατανουλίων (Γιώργος Ματράκης): Κουμαντζέλης, Τσάτσος, Καρκατζιάς (65’ Παπαλέξης), Κωστίμπας, Δαούτης, Παπαδόπουλος (35’ λ.τ. Ματράκης), Γκανάτσιος, Τσοπάνογλου, Πινιάρης, Κουκουτάρας, Ζαμπόγιας (46’ Άλμπαν).

Όλυμπος Καρυάς (Ελευθέριος Τηγανής): Καρακώστας, Δάσσιος Γρηγόρης, Στεργιούλας, Δάσσιος Ορέστης, Δάσσιος Γιώργος, Καβαρατζής, Λυτριάνης (90’ Κατσιούρας), Δάσσιος Κώστας, Αλεξόπουλος Α., Αλεξόπουλος Σ., Δημητρίου (85’ Δάσσιος Χρήστος).

Διαιτητική τριπλέτα: Γουδουλάκης Α., Αθανασούλας Λ., Φακής Γ.