Βαθμολογία

Ισοπαλία στην Ελασσόνα

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Ελασσόνα 2013 και Όλυμπο Γόννων. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ από πολύ νωρίς, όταν μόλις στο 5ο λεπτό ο Καρυπίδης έκανε μια μπαλιά με αποδέκτη τον Θώμο, αυτός έδωσε στον Μουλογιάννη, που δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο απέκρουσε αρχικά ο Καραναστάσης, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο Καλτέκης έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια, η ομάδα της Ελασσόνας έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τους Θώμο και Μουλογιάννη να συνδυάζονται εκ νέου και τον Καραναστάση να αποκρούει. Τελικά, οι Γόννοι ισοφάρισαν στο 44ο λεπτό όταν ο Μπούτλας στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.

Ελασσόνα 2013(Χρήστος Γκαλίτσιος): Γελαδάρης, Παπακυριάκος(75’ Γκαλίτσιος), Μπαντής, Γεωργούλας Λ., Μπούτλας, Καλτέκης, Τριανταφύλλου, Τσαπακίδης(70’ Γεωργούλας Π.), Θώμος, Καρυπίδης, Μουλογιάννης.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Πανδρεμένος(90’+2’ Μούργκας), Γραβάνης, Τσιαπλές, Τσιώπας, Τσούγιας, Ντόι, Μαργκεκάι, Ρημαγμός(90’ Πραγκαφίλης), Κυρίτσης(46’ Καναβούρας), Ριζούλης.

Γιώργος Μητσιούλης