Βαθμολογία

Κέρδισε παιχνίδι και εντυπώσεις η Ελάτεια

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Θύελλα Ελάτειας, απέναντι στην Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Κολονιώτης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Χατζής με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα της Ελάτειας. Ο Κολονιώτης στο 26’ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον Γιαννάκο, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ. Στο 41’ η Ελάτεια είχε δοκάρι με τον Χατζή, ενώ στην συνέχεια και ο Μπλιώνας βγήκε τετ-α-τετ χωρίς να μπορεί να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κίτσιος Γ. «έσπασε» ωραία την μπάλα στον Χατζή και αυτός έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1, πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Μητούλας εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Γεωργάκης με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Θύελλα Ελάτειας(Νίκος Στογιάννος): Γκάτας, Δελητζάνης, Γεωργαντάς, Γουγουλιάς, Στογιάννος, Κοσμάνος, Πάσχος, Κίτσιος Γ.(86’ Κίτσιος Κ.), Μπλιώνας, Κολονιώτης(90’ Μάλτζαρης), Χατζής Σ.(70’ Ζδράγκας).

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου(Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Τάμπλης, Γεωργάκης, Μητούλας, Λυμπίκης Α., Παππάς, Βαλιάκος Α.(31’ Βαλιάκος Μ.), Μήσιος, Ξεφτέρης, Γραμμένος Απ., Σαπουνάς Ε.(60’ Κόσυβας).

Γιώργος Μητσιούλης