Βαθμολογία

Ροδιά και Καλαρρύτες έμειναν στο «Χ»

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Ροδιάς για την Β’ ΕΠΣΛ. Ο τοπικός Ροδιακός υποδέχθηκε τους Καλαρρύτες σε ένα δυνατό παιχνίδι, όπου στο φινάλε δεν είχαμε νικητή (0-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν ιδιαίτερες φάσεις, οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί χωρίς όμως να μπορούν να βρουν δίχτυα, αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν έναν καλό ρυθμό. Στο 42’ ο Ρόκκα πέρασε τους αμυντικούς και με προσποίηση βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως ο τελευταίος τον ανέκοψε.

Στο 52’ ο Ρόκκα ξανά βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 67’ ο Γαλάρας μόνος του δεν μπόρεσε να σκοράρει για τους γηπεδούχους. Στο 70’ για τους φιλοξενούμενους ο Μικερτζής βγήκε μόνος του και η μπάλα βρήκε ξυστά στο δοκάρι.

Στο 73’ για την Ροδιά, ωραίο σουτ του Μπαλκούρα, η μπάλα άουτ. Στο 79’ για την Ροδιά ξανά από πάσα του Ενέου ο Γαλάρας από το ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 82’ ξανά οι γηπεδούχοι με τον Γκατζούλη, ο οποίος είχε δοκάρι. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι με τον Κουλούρη ο οποίος με προβολή δεν πρόλαβε να πιάσει την μπάλα και να σκοράρει.

Ροδιακός (Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Βογγόλης (69’ Ενέου), Γκαμπέτας, Γεροστέργιος, Τζόγκας, Σπάχος, Φετάου, Μπαλκούρας, Χαραλαμπόπουλος (50’ Γαλάρας), Ρόκκα, Γιολδάσης (55’ Γκατζούλης).

Καλαρρύτες (Κωνσταντίνος Ρεντούμης): Σουπεκιώτης, Γκόγκος, Μικερτζής, Μουστάκας, Παρασχάκης, Τσίπης, Κουλούρης, Χλόπτσιος (60’ Τσιρογιάννης), Ντρέου (40’ λ.τ. Τράντος), Ορλάντο (75’ Κόκκινος), Χάμος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης Δ., Θωμάς Δ., Λανάρα Ε.