Βαθμολογία

«Τραίνο» ήταν…

Εύκολο απόγευμα είχε ο Σ.Σ. Ραψάνης, που κέρδισε με το ευρύ 4-0 τον Άρη Κουλουρίου, για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Ραψάνης ήταν καταιγιστική και κατάφερε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να φτάσει σε αυτό το σκορ και να πάρει έτσι την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αλέκου Μπατσαρά, προηγήθηκε στο 40ο λεπτό όταν ο Κατσαμάκας έπιασε μια κεφαλιά στην αντίπαλη περιοχή, με την μπάλα αρχικά να χτυπάει στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Ντέμης Γκαραγκούνης άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 55’ όταν ο Ντέμης Γκαραγκούνης βρήκε τον Μπούρο που σημείωσε το 2-0, ενώ το 3-0 ήρθε στο 65’, όταν ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Ντιντής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 4-0 έγινε στο 75’ όταν από πάσα του Γκιώνη ο Δέλλας στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Άρης Κουλουρίου θέλει να ευχαριστήσει τους γηπεδούχους για την υπέροχη φιλοξενία, ενώ επίσης δίνει συγχαρητήρια στην διαιτησία.

Σ.Σ. Ραψάνης(Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Τσούλκας, Σαχπατζίδης, Γκαραγκούνης Δ., Σινάνι Β., Σινάνι Κ., Βάρσος(20’ Ντιντής λ.τ.), Κουτσιάκης, Μπούρος, Γκαραγκούνης(67’ Γκιώνης), Κατσαμάκας(65’ Σινάνι Τζ.).

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος(70’ Σέλλας), Νεράντζης(79’ Κοκκινάς), Κουτσιαντάς, Χάμος, Δέλλας, Σιδηρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κοττάκος, Λαζάρου, Παλαμάς(54’ Νάκος).

Γιώργος Μητσιούλης