Βαθμολογία

Θα ξε(Χ)αστεί γρήγορα…

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση που έγινε στα Φάρσαλα, ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Αετό Μακρυχωρίου, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε και πολλά να προσφέρει σε αυτούς που επέλεξαν να το παρακολουθήσουν. Ίσως να φταίει ο κακός αγωνιστικός χώρος, πάντως οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν καλά και σίγουρα το ισόπαλο 0-0 κρίνεται ως δίκαιο τελικό αποτέλεσμα.

Στο 3’ οι γηπεδούχοι είχαν μια ευκαιρία, όταν ο Κομισόπουλος βρέθηκε τετ-α-τετ αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Στην συνέχεια, ο Αχιλλέας προσπάθησε να απειλήσει με τον Βούλγαρη να δοκιμάζει κάποια σουτ, τα οποία όμως πέρασαν άουτ.

Στο 38’ ο Βούλγαρης βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και έχασε την μπάλα έπειτα από μαρκάρισμα των αντίπαλων αμυντικών με τους ανθρώπους του Αχιλλέα να ζητούν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής αποφάσισε πως δεν υπήρξε παράβαση.

Από την άλλη και η ομάδα του Μακρυχωρίου, δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο με την απόδοση της να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, καθώς είχε μόλις μία αξιοσημείωτη ευκαιρία για γκολ με τον Φουσίκα όμως να μην μπορεί να σκοράρει.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Παναγιώτης Κορδαλής): Κουτσουκέρας Ν., Πατσιούρας, Τσιούλης, Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Κομισόπουλος(60’ Θεοχάρης), Σβερκούλης(65’ Βότσης), Μπένος, Παλαμίδας(70’ Κουτσουκέρας Αθ.), Βούλγαρης, Αντωνιάδης.

Αετός Μακρυχωρίου(Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Τίκος, Καρκαντάς(46’ Δάσσιος λ.τ.), Χρόνης, Καλπίας, Γκαραλιάκος(62’ Κοιλούκος), Μαυρόπουλος, Φουσίκας(88’ Μητσογιάννης), Τέας, Νικούλης, Αργύρης.

Γιώργος Μητσιούλης