Βαθμολογία

Επιτέλους νίκη για την Νίκαια!

Έπρεπε να φτάσει στην 6η αγωνιστική για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η ΑΕΔ Νίκαιας. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολάου επικράτησε με 2-0 του -χωρίς νίκη μέχρι τώρα- Μαχητή μέσα στην Τερψιθέα, χάρη στα τέρματα των Λέανδρου Γκατζούλη και  Γκουζιώτη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν πρώτη καλή στιγμή στο ματς μόλιες στο 1', όταν από σέντρα του Τσιώμη, ο Σιαντούρας από καλή θέση πλάσαρε άουτ.

Η Νίκαια άνοιξε το σκορ στο 30', όταν ο Γκατζούλης Λ. με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Παπαρσένο και έκανε το 0-1.

Ο Μαχητής απάντησε στο γκολ με ευκαιρία στο 35'. Μετά από κόρνερ του Σιαμάντούρα, ο Καραμπούζης βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαχητής προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του, αλλά αυτή η προσπάθεια οδήγησε σε μια φλύαρη υπεροχή, με τους παίκτες των γηπεδούχων να δημιουργούν καλές προϋποθέσεις και αλλά να μην μπορούν να τελειώσουν τις φάσεις.

Έτσι, στο 90'+2' ήρθε το γκολ του Γκουζιώτη, που ξεκίνησε από βολέ του γκολκίπερ Τζουβάρα για να σφραγίσει την νίκη της Νίκαιας και να βάλει "ταφόπλακα" στα όνειρα του Μαχητή για κάτι καλύτερο στο ματς.

Πλέον, ο Μαχητής είναι η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ.

Οι συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος Α., Καραμπούζης, Παπαδημητρίου (70' Ζητούνης), Παραφέστας, Μάγγος, Τσούτσας, Παϊτέρης, Μολάς,  Τσιώμης, Παλιούρας Δ. (80' Ζωσιμίδης), Σιαμαντούρας.

ΑΕΔ Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Χονδρονάσιος, Δεμέστιχας, Ψαρούλης, Χούσα, Γκατζούλης Δ. (65' Σακελλαρίου), Μπακαρτζής, Γκατζούλης Λ. (50' Πανδρεμένος), Τριανταφυλλόπουλος (85' Τζήκας), Γκουζιώτης, Χριστοδούλου.

Διαιτητές: Δρυστέλλας Α., Καραμπούλας Θ., Ντελέζος Ι.