Βαθμολογία

Πέρασε με Πρικάκη και Γκικούδη!

Ο Κεραυνός έβαλε δύσκολα στον Αμπελωνιακό, όμως η ομάδα του Τάκη Παραφέστα κατάφερε να "περάσει" από τον Παραπόταμο με σκορ 2-1 χάρη σε ένα γκολ του Πρικάκη στο 90' και με τον Γκικούδη να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις στο τέλος.

Ο Αμπελωνιακός πήρε κεφάλι στο ματς στο 25',όταν ο Μπίκος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα είχε έτοιμη απάντηση, αφού στο 27' ο Κουκουτσέλος με διπλή προσπάθεια έπειτα από σέντρα του Καπετάνιου έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 40' το έργο των φιλοξενούμενων έγινε αρκετά δύσκολο, αφού έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κοτούλα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Παραπόταμο να έχει δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, με τον Καπετάνιο να μην μπορεί να σκοράρει σε δύο τετ-α-τετ.

Μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών και πιο συγκεκριμένα, στο 75' και στο 80' ο Αμπελωνιακός είχε δύο καλές στιγμές με τους Κακαβίτση και Παλάσκα.

Στο τελευταίο 10λεπτο ο Γκικούδης πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις σε δύο τετ-α-τετ του Κουκουτσέλου και άλλα δύο του Καπετάνιου.

Και αφού ο Παραπόταμος δεν μπορούσε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε την νίκη, ήρθε στο 90' ο Πρικάκης με διαγώνιο σουτ μετά από μπαλιά του Τσετιροκλή να διαμορφώσει το τελικό 1-2 και να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Αμπελώνα.

Μετά από 6 αγωνιστικές ο Αμπελωνιακός μετρά ισάριθμες νίκες και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.

Οι συνθέσεις

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Ζυγοροδήμος, Γουγουλιάς (60' Ναΐμ), Κολοβός, Δαλακώνης, Παππάς, Τάκε, Κουκουτσέλος (85' Μπέτσιος), Καρανίκας, Καπετάνιος, Σερίφης (75' Κίτσιος).

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα, Πρικάκης, Γκόλτσος (55' Τζιαρτζιάνης), Κοτούλας, Κούρος (65' Συκιώτης), Γρηγορίου, Τσετιροκλής, Μπίκος, Κακαβίτσης (80' Γωγάκος), Παλάσκας.

Διαιτητές: Τζήλος Α., Γκαραβέλης Ν., Καρακώστας Α.