Βαθμολογία

Σκέψεις για… «απόσυρση» από Κατσουράνη

Αρχίζει και ωριμάζει στο μυαλό του Κώστα Κατσουράνη η ιδέα να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του. «Πήρα τα χρήματα που ήθελα», ανέφερε για την μεταγραφή του σε ομάδα της Ινδίας.

Τις πρώτες του εντυπώσεις από το πρωτάθλημα της Ινδίας μοιράστηκε ο Κώστας Κατσουράνης με δηλώσεις που έκανε. Ο 35χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Πούνε Σίτι τόνισε ότι το πρωτάθλημα είναι καλύτερο από ότι το περίμενε. Επιπλέον, σχολίασε ότι πήρε τα λεφτά που περίμενε και τόνισε ότι πήρε τα λεφτά που περίμενε και ότι είναι πιθανό να σταματήσει σύντομα το ποδόσφαιρο. 

Οι μεγάλες αντιθέσεις της Ινδίας κυριαρχούν στις πρώτες του εντυπώσεις από την Ασία. «Υπάρχουν άνθρωποι πολύ πλούσιοι, αλλά και πάρα πολλοί οι οποίοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και εργάζονται σε τραγικές συνθήκες... Απ' ό,τι μου έχουν μεταφέρει οι συμπαίκτες στο Πούνε, όπου δεν έχω πάει ακόμη, θα αντικρίσω ακόμη πιο καταθλιπτικές εικόνες» ανέφερε στο «Goal» o Ελληνας μέσος που ντεμπούταρε στην Indian League την περασμένη Δευτέρα στο 0-0 με τη Δελχί Νταϊνάμος. 

«Γενικότερα είναι μία καινούργια εμπειρία και τα πράγματα είναι καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Το επίπεδο πάντως δεν είναι πολύ υψηλό ούτε τα γήπεδα είναι καλά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο πρώτο παιχνίδι ήταν ότι ξεκίνησε με 25.000 κόσμο στις εξέδρες και στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν τους 40.000! Εντάξει, υπάρχουν παίκτες αναγνωρίσιμοι σε πιο μεγάλη ηλικία βέβαια και αυτό συμβαίνει για διαφημιστικούς λόγους. Για παράδειγμα παίξαμε τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Ντελ Πιέρο και το Σάββατο θα δούμε τον Λιούνγκμπεργκ. Στόχος της ομάδας είναι μία θέση στην πρώτη τετράδα για να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Όλες οι ομάδες έχουν ουσιαστικά από πίσω μία ευρωπαϊκή. Εμείς έχουμε τη Φιορεντίνα». 

Η νέα εμπειρία βέβαια του 35χρονου Κατσουράνη προϋποθέτει να βρίσκεται 5.294 χλμ. μακριά από τη σύζυγο και το γιο του. «Είναι δύσκολο να μείνεις μακριά από την οικογένεια σου, αλλά πρόκειται για πρωτάθλημα 2,5 μηνών. Πήρα τα χρήματα που ήθελα και όπου κι αν πάω στη συνέχεια δεν θα με απασχολήσει το οικονομικό. Μπορεί βέβαια και να σταματήσω. Δεν ξέρω. Αρχίζει και ωριμάζει η ιδέα, αλλά δεν είναι σίγουρο» κατέληξε ο Κώστας Κατσουράνης που δεν ήθελε να συζητήσει οτιδήποτε άλλο πέραν της νέας του εμπειρίας...