Βαθμολογία

Τέλος ο Πιτσούρκα από τη Ρουμανία

Σε αναζήτηση νέου ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Βίκτορ Πιτσούρκα, με τον Κοσμίν Κόντρα να φαντάζει το απόλυτο φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Μπορεί η εκκίνηση του Βίκτορ Πιτσούρκα με την εθνική Ρουμανίας στα προκριματικά του Euro 2016 να ήταν εξαιρετική καθώς με τις εκτός έδρας νίκες επί της Εθνικής Ελλάδας και της εθνικής Φινλανδίας, αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία με την Ουγγαρία άφησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στη δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά η προσπάθειά του για πρόκριση στην τελική φάση θα μείνει ημιτελής.

Η Αλ Ιτιχάντ πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ρουμάνου τεχνικού, ύψους 700.000 ευρώ, και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας δεν του φρέναρε το δρόμο, με τη λύση του συμβολαίου να είναι κοινή συναινέσει .

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη κενή θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ρουμανίας είναι ο Κοσμίν Κόντρα της Χετάφε, καθώς έχει επιτευχθεί αρχική συμφωνία.