Βαθμολογία

Έχει ικανότητες και θέλει την πρώτη νίκη ο Οικονόμος

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης μέχρι στιγμής έχει πάρει δύο ισοπαλίες και έχει γνωρίσει μία ήττα στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Νομού μας, την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης τον ΑΟ Τρίκαλα, μια ομάδα που μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο στην κατηγορία, καθώς σε τρεις αγωνιστικές έχει πάρει ισάριθμες νίκες.

Αυτό που ψάχνει πλέον ο Οικονόμος είναι η νίκη, με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Κατσάρα να μην υπολογίζει στον Τόλιο που είναι τραυματίας στο γόνατο και τον Καλφούντζο που έχει ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο κύριος Κατσάρας, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, τόνισε τα εξής για το παιχνίδι της Κυριακής: «Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε γιατί έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή, έχει αρκετές δυνατότητες και πιστεύω ότι οι παίκτες θα το αποδείξουν αυτό μέσα στο γήπεδο την Κυριακή. Το γεγονός ότι ο αντίπαλος μέχρι στιγμής είναι αήττητος δεν μας απασχολεί, καθώς εμείς θέλουμε να πάμε στο παιχνίδι αυτό με στόχο μόνο την νίκη».