Βαθμολογία

Αμφίβολος ο Σίλντενφελντ

Βαρύ νιώθει το πόδι του ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μετά την επιστροφή από την εθνική Κροατίας και «παίζεται» η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

Μπορεί ο Γκόρντον Σίλντενφελντ να μην αγωνίστηκε λεπτό στα δύο παιχνίδια της Κροατίας για τα προκριματικά του Euro 2016, αλλά η παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα είναι πιθανόν να του κοστίσει την συμμετοχή στο επόμενο ματς του Παναθηναϊκού. 

Ο 29χρονος στόπερ επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» και το απόγευμα της ίδιας ημέρας πήγε στο Κορωπί και έκανε αποθεραπεία. Όπως και την Τετάρτη, αν και η υπόλοιπη ομάδα είχε ρεπό. 

Νιώθει καταπονημένο το πόδι του, παρότι δεν είχε συμμετοχή κόντρα σε Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν και δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή (19/10, 16:00). Η Πέμπτη θεωρείται καθοριστική ημέρα για την συμμετοχή του. Ωστόσο, ίσως επιλέξει να τον μην τον χρησιμοποιήσει με τους Κρητικούς ο Γιάννης Αναστασίου ακόμα και αν φανεί ότι είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να προφυλαχθεί, διότι ακολουθούν τα παιχνίδια με Αϊντχόφεν, Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.